torsdag 13 juni 2013

Semestergöra

Under dygnets allra varmaste timmar eller sena kvällar när myggen har inat som värst har jag varit flitig och målat ett par nya nattduksbord till sovrummet. Sängen köptes i vårvintras och jag ville ju förstås ha passande bord till. Vi sålde våra gamla sängmöbler via nätet. Jag trodde att vi skulle vara utan bord en lång tid framöver tills jag skulle hitta dem jag ville ha... men tji fick jag, ett par dagar senare sprang jag på två furuskåp för en billig peng på loppis ;O)
Skåpen är rymliga och stora och passar helt perfekt tillsammans med sängen. De målades vita medan beslagen blev mattsvarta.

Nu passar sängen och skåpen ihop med torson som står i sovrummet. Sjalen som är virad runt halsen är handvirkad i allra finaste vita garn med små, små öglor... Den var ett loppisfynd som jag bara inte kunde motstå!
Må så gott och njut av sommardagarna!

söndag 9 juni 2013

Kunglig elegans

Bröllopsyra och ett kungligt bröllop är ett trevligt avbrott i vardagen... att få sitta i tv-soffan och ta del av vigseln och kortegen genom Stockholm en lördagskväll... se på vackra klänningar och bedårande juveler och tiaror... Det var bara så sagolikt tjusigt och gårdagens prinsessa var andlöst vacker! Håret, makeupen, klänningen... ja, allt... kunde inte ha blivit bättre!
Världens vackraste prinsessa, Madeleine av Sverige
Jag gillade blomsteruppsättningarna i kyrkan. De gick i vårliga toner av rosa, vitt och ljusgrönt. Liljekonvaljer fanns det gott om. Brudbukettten innehöll flertalet olika vita rosor och liljekonvaljer. Väldigt vacker!

Bröllopskyssen
Jag har startat upp ett målningsprojekt ikväll. Något förvandlas till vitt... Ni får se när det hela är färdigt ;O)
Till dess ha det så bra och ta väl hand om er!

 
Ps. Detta inläggs alla bilder är tagna via tv-sändningen av bröllopet

fredag 7 juni 2013

Något för mej...

Nu ska jag ta er med på en tur tillbaka till vackra Öland... Häng med! 
Det har gått över en månad redan sedan vi var där... Otroligt egentligen! Men allt finns kvar i minnet som från igår ;O) En av första dagens höjdpunkter var när vi mitt emellan en skogsglänta och havet fick syn på den här söta stugan! Det var redan skymningsdags... Mitt hjärta bankade hårt och slog säkert också några x antal volter vid åsynen.. Jag föll pladask och mitt inre hamrade på: vill ha,VILL HAAA!!!

Jag lyckas konstigt nog alltid hitta ett drömställe på varje resa jag gör, vilket får mig att längta tillbaks dit ;O) Vad beror det på? Är det någon som kan förklara? 

Tur att jag fick bilder med mig från stället så har jag något att drömma mig tillbaks till...

Live in the moment
and make it so
beautiful
that it will be worth
remembering

torsdag 6 juni 2013

Sommarvykort

Snart är första semesterveckan till ända... fort går det ju i dessa dagar! Riktigt skönt har det varit och alltid hittar man på nåt antingen ute eller inne... Blommorna till balkonglådorna är införskaffade från en lokal handelsträdgård. Hoppas att frostnätterna håller sig borta bara!


Sommaren är allra, allra bäst... Göken gal varje dag från morgon till kväll. Ängarna blommar och humlorna surrar. Det gäller att njuta av grönskan och naturen så länge det varar ;O)

Rosor är röda,
violer är blå,
smultron är söta,
du likaså ♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...