tisdag 26 november 2013

Partydags hos en viss Madame...


Gå på party lockar ju både ung och gammal... dessutom med en hel massa kändisar också. Allt ifrån berömda idrottsmän, filmstjärnor, kungligheter, vetenskapsmän, popsångare och legender från hela världen samlade på fest hos Madame Tussauds... Vaxkabinettet var ett givet mål på vår resa. Kul att jämföra och se dessa alla personligheter i verkligheten. Ibland hajade man onekligen till då någon såg alltför "äkta" ut och det kändes som ett par ögon kikade på en i ögonvrån!
















Vaxkabinettet var i flera våningar stort nu jämfört med ett par decennier sedan. Skräckkällaren, bilturen genom den historiska staden London och en 4D-film fick vi uppleva på vår väg genom den stora byggnaden. Absolut sevärt om ni har vägarna förbi London men en väldigt populär attraktion så räkna med köer! Vi köpte biljetterna dit i förväg via nätet hemifrån och det funkade hur bra som helst.
Enjoy!


torsdag 21 november 2013

With Love ♥


Förra helgen blev det ett efterlängtat avbrott i vardagen med en weekendresa till London för vår del ♥ Efter en god natts sömn vaknade vi till en solig och fin dag på hotellet nära flygplatsen Stansted. Den 8 mil långa resan till centrala London gick med buss.



Så underbart att återse kära London efter ett uppehåll på tjugo år!!! Den gången förlovade min man och jag oss här ♥  Jag har utforskat minsta lilla vrå av storstaden under mina fyra tidigare resor hit men för dottern som var med denna gång var det första gången och så klart ville jag visa henne alla smultronställen! Den som en gång åker hit blir hopplöst förälskad i staden!





Direkt vi anlände tog vi sightseeing med en hopon-hopoff buss runt centrum. Juldekorationerna prydde stadens gator.



Picadilly Circus


Denna stad har allt... charm, historia och upplevelser. Engelsmännen är trevliga och gästvänliga med glimten i ögat. Vi fick oss många goda skratt under vår tvådagarsvistelse ;O)



Tower Bridge


Dagen avslutades med middag på Hard Rock Cafe London. Och gissa vad som hände efter en lång kö och väntan? Vi blev placerade vid exakt samma bord som vi hade för tjugo år sedan (!) Rätt otroligt, eller hur? Det blev en sen kväll innan vi tog oss till Paddington och vårt hotell nära Hyde Park. 

Love & Hugs

lördag 9 november 2013

I mörkrets timma


Hejhopp! Det var ett tag sedan sist... Tiden rusar iväg och jag har haft fullt upp om kvällarna i ljusets sken, så att säga... Hela veckan ut har jag hållit på med att skapa en fotobok som jag nu dessvärre har problem att ladda upp.. Gaaah! Datavärlden är inte lätt att förstå sig på!!!





Inköpen från Tammerfors är framplockade och i flitig användning. Doftljusen och den spetskantade ljusbrickan gör sällskap med höstens dekorationspumpor på vardagsrumsbordet. Det nya rokokosoffmöblemanget står givetvis på plats också. Kuddarna från det blågula varuhuset hade jag haft ögonen på lääänge så de kom med hem på samma resa ;O)


So long!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...