fredag 18 januari 2013

Ute på vift

Den vackra vintern fortsätter... Jag har fått njuta av den på annan ort under veckan som har gått. Nya året började med rehabiliteringsperiod för min del för min tidvis dåliga rygg. Det har blivit många fina föreläsningar, gympapass och promenader under de senaste dagarna. Vi är ett glatt gäng deltagare och det har blivit både många skratt och upplevelser! 
Nu i helgen ska jag städa bort resten av julen som lämnade kvar på hälft förra helgen. Sen ska jag bara njuta av att vara hemma och ta det lilla lugna ;O)

See You

6 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Hoppas du haft det riktigt skönt på annan ort ,trevlig helg ,Nette

Bea sa...

Javisst, har vi fint väder ute, men några solglimtar skulle ge lite bonus på den vackra rimfrosten :)
Skönt med rehabilitering och hoppas det ger dig lindring och en dos ryggstärkande tillvaro!
Kram /Bea

Sirpa sa...

Hej! Här hade vi skön och solig väder igår! Bara mysa hemma när det är mörkt och kallt ute är skönt! Önskar dig en trevlig helg!
Kram Sirpa

Lyckoslanten sa...

Det var säkert ett hälsosamt avbrott från det vanliga! Sen uppskattas hemmet så mycket mer när man återvänder! ha det så skönt i helgen! ♥

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Hoppas du mår bättre nu. Idag har vi en helt fantastisk vintrig dag. Så otroligt vackert ute! Det glimmar i träden och glittrar i luften.. enda nackdelen torde vara att det är -20 brrr!!

Ha en bra helg!

Varm kram Sanna

STENLYCKA sa...

Vad skönt för dig att få hjälp för din dåliga rygg och även fått haft trevligt med andra deltagare.
Visst är det vackert när man tittar ut genom rutan men sticker jag ut näsan så är det väldigt kall hos oss, jag är inte van vid så många grader här, så när temperaturen närmar sig - 18 grader då vill jag helst vara inne.
Önskar dig en skön kväll!
Kramar
Raina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...