torsdag 21 november 2013

With Love ♥


Förra helgen blev det ett efterlängtat avbrott i vardagen med en weekendresa till London för vår del ♥ Efter en god natts sömn vaknade vi till en solig och fin dag på hotellet nära flygplatsen Stansted. Den 8 mil långa resan till centrala London gick med buss.Så underbart att återse kära London efter ett uppehåll på tjugo år!!! Den gången förlovade min man och jag oss här ♥  Jag har utforskat minsta lilla vrå av storstaden under mina fyra tidigare resor hit men för dottern som var med denna gång var det första gången och så klart ville jag visa henne alla smultronställen! Den som en gång åker hit blir hopplöst förälskad i staden!

Direkt vi anlände tog vi sightseeing med en hopon-hopoff buss runt centrum. Juldekorationerna prydde stadens gator.Picadilly Circus


Denna stad har allt... charm, historia och upplevelser. Engelsmännen är trevliga och gästvänliga med glimten i ögat. Vi fick oss många goda skratt under vår tvådagarsvistelse ;O)Tower Bridge


Dagen avslutades med middag på Hard Rock Cafe London. Och gissa vad som hände efter en lång kö och väntan? Vi blev placerade vid exakt samma bord som vi hade för tjugo år sedan (!) Rätt otroligt, eller hur? Det blev en sen kväll innan vi tog oss till Paddington och vårt hotell nära Hyde Park. 

Love & Hugs

8 kommentarer:

Bittan sa...

Ja till London kan man inte åka för många gånger ,
finns alltid nåt nytt att upptäcka :-)))
Var det big big Hard Rock C på Picadilly så bodde vi precis bredvid på Hotell Anateanum för två veckor sen .Hoppas ni inte missade puben mitt emot med spontandans , femtioelva alesorter och världens godaste shareplate. Nu ser vi fram emot advent här hemma i kylan det e inte helt fel det heller.
Kram Bittan

Nette Cecilia sa...

Har inte haft förmånen att besöka denna stad men den står nog på listan ,fina bilder i bagaget fick du också ,kram Nette

alegni sa...

Jag vill se fleeeeer bilder!

Vform sa...

Så trevligt det ser ut!
Har aldrig varit där ...
Grattis till er tjugoåriga dag :)
God fortsättning ...

Black Iris sa...

Jag har varit i så många länder och på så många platser i världen men just London har jag inte besökt.. Måste snart göra det tror jag..

Kram Maidi

lyckobo sa...

Så fina bilder! Har alltid tänkt på London som regnigt och tråkigt, men det ser ju riktigt fint ut!
Roligt att få utvidga vyerna och resa lite emellanåt :)

Ha det gott!

Livet på Vestergård sa...

Javisst är London en stad värd att upplevas. Nu börjar det vara ett antal år sen vi var dit. Borde så småningom planera in någon ny resa :)

Lyckoslanten sa...

Men, hur har jag kunnat missa det här inlägget. Vilken härlig resa och tänk att ni förlovade er där! Tycker ju nog att vi reser så pass mycket att vi kunde ta en tur till London också ;o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...