tisdag 29 januari 2013

Hembakade allra bäst...

Senaste lördag bakade dottern och jag fastlagsbullar, som vi kallar dem här... Det är bland det godaste bakverk man kan få och ett tjockt lager med mandelmassa och grädde ska det förstås va´... ;O) Nya keramikmuggar och en lykta kom jag över på loppis.. Passar väl fint till en kall vinterdag med en värmande kakao eller kaffe?
Mumselimums ♥

söndag 27 januari 2013

Fotorunda i skärgården


Hallojsan! Så var det helg igen... dagens pics är från senaste söndag. Då var det underbart vinterväder och solen försökte sig på värmande energirika strålar ;O) Dagens väder är däremot omväxlande grått och mulet...


Ute på isen går det att finna vackra motiv att fota. Igår blev det också en tidig väckning ut på fotorunda till skärgården med ett glatt gäng amatörfotografer! Me like! Men vädret var inte så här toppen som det var förra helgen... men vad gör det? Gott sällskap och gemensamma intressen gör en guldkant på tillvaron ;O) 


Sista veckan på rehabiliteringen drar igång imorgon... Jag har njutit av varje ögonblick och det kommer att kännas vemodigt att ta farväl ♥

Varma kramar!

söndag 20 januari 2013

Årets första


...loppisfynd blev en dunfylld stor, rund kudde. Helt i min smak! 


Jag har varit extra flitig med att flytta 10 000 foton till en extern hårdskiva idag. Det tar tid att gå igenom så många bilder och radera minst lika många eller fler ;O) Men nu känner jag mig nöjd att jag bara har ett års bilder kvar på min dator.. får ta och fortsätta en annan dag...

Ha nu en fin veckostart alla som tittar in!

fredag 18 januari 2013

Ute på vift

Den vackra vintern fortsätter... Jag har fått njuta av den på annan ort under veckan som har gått. Nya året började med rehabiliteringsperiod för min del för min tidvis dåliga rygg. Det har blivit många fina föreläsningar, gympapass och promenader under de senaste dagarna. Vi är ett glatt gäng deltagare och det har blivit både många skratt och upplevelser! 
Nu i helgen ska jag städa bort resten av julen som lämnade kvar på hälft förra helgen. Sen ska jag bara njuta av att vara hemma och ta det lilla lugna ;O)

See You

onsdag 9 januari 2013

Så vackert det kan bli

Vilket vinterlandskap vi får njuta av i dessa dagar! Snöflingor som dalar ner och växer till och blir bara fler och fler. Idag har solen skinit från klarblå himmel och ojoj, vad jag längtar ut i naturen en sån här dag... 


Hoppas att all fägring håller i sig fram till helgen!

Varmaste vinterkramar

måndag 7 januari 2013

Fotokavalkad


Här kommer en rad bilder från vinterlandskapet där vi firade största delen av julen...... bland snötäckta sanddyner


... för säsongen övergivna badhytter
... naturskönt, vackert och rofyllt!

fredag 4 januari 2013

... som fisken i vattnet


På juldagen packade vi pick och pack och drog iväg till en hyrd stuga 200 km norrut.  Mina svärföräldrar gjorde följe... och min mans bror med familj kom dit en dag senare. Att fira fortsättningen på julen på bortaplan var både lugnt och skönt och väldigt naturnära... Som alltid är det kul att utforska nya platser inpå bara sömmarna ;O) Det blev fyra härliga dagar på ort och ställe och en massa kvalitetstid med familjen. Inte långt från stugan fanns också spahotellet med den fantastiska badinrättningen där vi trivdes som fisken i vattnet!Skönt med fredag ♥ Må så gott!

tisdag 1 januari 2013

Anno 2013

Gott Nytt År! Känns så skönt att vända blad och se framemot ett nytt spännande år med nya möjligheter ;O) Nyårsaftonen firade vi hemma hos oss i goda vänners lag... tolvslaget infann sig ovanligt snabbt och det var på håret att vi totalt missade det! På matbordet fick den handstöpta ljuskronan en hedersplats igen... Många trodde att Ernst hade inspirerat mig att göra en egen men se så snabb i vändningarna är jag inte... men däremot hade jag den i färskt minne och när jag såg en sådan i butiken kunde jag ju inte annat än att slå till.. en fin ljuskälla som många har beundrat under jul och nyårshelg!
Nyårsraketer sköts kvällen lång...
Fjolårets sista dag inledde jag på jobb och idag började jag det nya året på jobb. Det var en aning trögt igår att ta sig iväg på jobb efter två härliga veckor semester.. för att inte tala om dagens insats efter en ovanligt kort natt. Tur att det bara är en gång om året nyår (fniss) 

Nyårskramar!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...