söndag 25 maj 2014

Familjedag vid havet


Long time no seeing får jag väl säga! Det har väl aldrig hänt tidigare att jag har haft så långt uppehåll från mina bloggsidor...  Blogginlägg finns det gott om men jag har bara varit för lat för att ta fram datorn och spendera tid med den när det finns så mycket annat i omvärlden. Sedan sist har jag firat morsdag, vunnit en fototävling, njutit av det fina vädret i trädgården, planterat sommarblommor och hunnit med flertalet utflyktsdagar... Som igår, i finaste sommardagsvädret, när vi var bjudna på en heldag vid havet med bl a skärgårdskryssning på agendan.


Över öppen eld grillade vi korv och stekte plättar. Efter dopp i havet och bastubad bjöds vi på supergod laxsoppa med bärkräm som dessert. Finns väl inget bättre än att gå till färdigdukat bord?
Vädret kunde ingen klaga på... bästa möjliga för en utedag!!!  Skärgården visade också sin absolut bästa sida...

Till kvällen var vi hemma igen... men vi svängde så gott som i dörren och begav oss till havet igen. Sommarens första glass avnjöts på bryggan vid Åminne i solens sista heta strålar ;O)

♥Ha det fint!♥

3 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Ja visst var det vackert igår men idag ,ja jag säger då det vilken helomvändning .Fina bilder från din dag ,kram nettr

Lyckoslanten sa...

Vackra bilder! Där vid Replotbron brukar vi också röra oss. Havet drar en till sig när det är så varmt som det var i går.
trevligt att läsa vad du har haft för dig! ♥

Vform sa...

Härliga bilder!
Känns riktigt den där känslan av havet och vinden!
Ha det gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...