söndag 22 november 2015

Titta det snöar!


Roligt att vakna upp till ett vinterland, gillar när världen klär sig i vitt och omgivningen blir så mycket ljusare ;O) En aning julkänsla inföll sig nog också ♥ Min runda på stan igår i busvädret avslutades vid stadsfjärden där jag knäppte några bilder med mobilen tills mina fingrar var stelfrusna och telefonen var genomblöt.


 

En av mina mål för dagen var ett besök på Kuntsi där en intressant och fin fotoutställning pågår just nu. Ismo Hölttö är en berömd finsk fotograf vars bilder från 60-talet visades upp. Utställningen var både nostalgisk och medryckande. Fick mig att sakna den sorglösa tiden då man själv var ett barn. Porträtten av människorna gjorde att jag också mindes människorna som fanns runt en då, detaljer som inte längre finns, tiden folket hade med varandra och gemenskapen. I aulan och cafeet ordnades bloggloppis också. Köpte några inredningsböcker och en tidning.


 


Idag känner jag för att starta med julförberedelserna, hänga upp lite ljus och en och annan stjärna. Det är kortare än man tror tills julen knackar på ;O)

Kram på er!

2 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Visst är det trevligt med det vit om bara fick behålla det men regndropparna i veckan tror jag äter upp det hela ,kramen Nette

Lotta sa...

Åhhh, så härligt med snö, det längtar jag verkligen efter, men idag har vi haft strålande sol och klarblå himmel och jag har njutit av alla isformationer som bildats i natt! Vilken rolig fotoutställning, den hade jag gärna besökt! Må så gott! /Lotta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...