söndag 18 november 2012

En bra bok förgyller livet


De här helgerna knallar på med en hiskelig fart precis som veckorna  i övrigt... nu är det inte långt kvar till advent ;O) Jag har äntligen fått tag på en bok som jag har sökt rätt länge, tummat på flera gånger tidigare och ångrat varför jag inte har köpt den... Kändes nästan för overkligt för en vecka sedan då jag tog mig in på en favoritloppis och fann den direkt innanför dörren, särskilt med tanke på att jag hade sökt genom både Tradera och andra auktionssajter samt bokhandlar på nätet i hopp om att finna den bara ett dygn tidigare... Ibland är man utrustad med tur ser det ut som ;O) Boken "Franske Stemninger på nordiskt vis" från Jeanne dÁrc Living kommer förstås att komplettera min bokhylla av inredningsböcker.Samtidigt köpte jag ett nytt bokmärke i skirt spetsmönster... en souvenir från Belgien som någon hade tröttnat på... Skräp för en, skatt för en annan!


Igår var jag och lyssnade på en helt fantastisk föreläsning och bildvisning som den kände naturfotografen Hans Strand höll. Kolla hans hemsida här! Han har helt nyligen mottagit ett fint pris av kung Carl Gustaf för boken Året runt som skildrar väderleken de olika årstiderna i Sverige. Boken klickade jag hem från Adlibris på en gång igår kväll... Den är full med de mest fängslande och magiska bilder! Blev taggad till tusen att bege mig på fotorunda men vädret är långt ifrån bra... mest grått och trist och mörkret dominerar dagen.

Ha det gott ♥

6 kommentarer:

Nilla Q sa...

Vad kul att du hittade boken som du sökt efter! Just såna där fynd kan man verkligen bli lycklig över:)

Kram Pernilla

Nette Cecilia sa...

Ja nu är det mest innfotoväder ,så mörkt ute.Såg att föreläsningen skulle vara just exkt den dag jag var i tammerfors nog är det underligt att allting måste hända på en gång ,kram Nette

Unknown sa...


http://vindsromantik.blogspot.se/

Man blir glad når man hittar det man söker, och på loppis, då blev den billigare.
Vilken fotograf. Jag tycker även att du är duktig på att fotografera, får in färger, detaljer... verkligen njutfullt.

Önskar dej en underbar vecka
Kram Maggan

lyckobo sa...

Så bra att du äntligen hittde boken, den har jag själv också, och visst är den fylld av inspiration, även om jag smått börjar byta stil här hemma ! Bokmärket passar ju perfekt till, så sött!

Ha det bra!

Lyckoslanten sa...

Det tycks hända dig det där med att man får det man drömmer om! vackert! Som läsare får man den där känslan att boken och bokmärket kommit helt rätt när man ser dina bilder! ♥

Sanna - My Blueberry House sa...

Hello hello!

Den boken ser så himla fin ut. Vilken tur att du fann den på loppis! Hans Strand´s bilder är magiska. Fantastiska bilder. Man kan ju bara önska att man vore hälften så duktig som han.. :) Vad pysslas det med hos dig annars dig då? Jag har varit lite frånvarande här i blogglandet på sistone. Så mycket annat som ska hinnas med! I helgen ska vi fira min mamma som fyller 60 och till kvällen firas en vän som fyller 40 - party party! ;)) Hoppas få tid att påbörja grangirlanger som jag tänkt dekorera med till advent. Planer finns för annat också men tiden räcker inte riktigt till till allt känner jag. Samma för dig kanske?

Önskar dig en trevlig helg - kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...