tisdag 13 november 2012

På silverfat

Hej, hej... Jag har all anledning att fira för det har blivit hela 600 inlägg på den här bloggen ;D En dokumentation som är både uppfriskande för minnet och för att inte tala om den fina respons ni läsare ger! Tack till alla er som troget tittar in på min simpla blogg och tar er tid att lämna en kommentar! Ni är guld värda ♥

" Vänner
fyller livet med
glädje
själen med 
solsken
och hjärtat med
kärlek"


Det här är inga ätbara bär som jag har plockat in som dekoration på silverfatet...  Har för mig att blått är giftets färg? Men de är väl iaf rätt dekorativa och ovanliga i färgen?


Fortsatt trevlig vecka!

6 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Grattis till dina 600 .Vackert blå bilder du bjuder på i din vackra blogg ,det där ordet som börjar på S kan du lämna bort alltid ett nöje att titta in här,hoppas det blir många fler inlägg ,Kram Nette

Lotta sa...

Jag säger också grattis och jag håller verkligen med om det du skriver...trodde aldig att bloggandet skulle tillföra så mycket glädje och även kunskap och vänskap innan jag började!
Ha det så bra.
Kram Lotta

Vform sa...

Grattis från mig också!
Dina bilder är så vackra och jag beundrar dem alla gånger jag besöker dig!
Vill gärna se fler :O)
Ha en finfin dag!

Louise sa...

Fortsätt fortsätt vi läser ju gärna 600 till :))

Gröna Anemone sa...

Så vackra bär, vad kan det månne vara för en sort? Tack för dina underbara foton, vill gärna fortsätta att komma in till din blogg och njuta en stund.
Ha en fortsatt fin vecka!

STENLYCKA sa...

Hejsan!
Känns så längesedan jag tittade in till din fina blogg men nu skall jag ta igen missade inlägg, passar bra eftersom jag håller på att kurera mig med piller och varma drycker för att snabbt som bra den få Teneriffa-bacillerna att lämna min kropp.
Ha det gott kära vän!
Raina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...