fredag 13 september 2013

En blandning av sommar och höst


Tjingeling! Tiden skuttar iväg... halva september kom visst emot ;O) En helt underbar semestervecka fick jag! Det kunde inte önskas bättre väder och det har bara fortsatt hela den här veckan också!!! En härlig blandning av sommar och höst får vi njuta av minsann! Nätterna börjar för sin del bli allt kyligare och luften känns sval när solen kryper ned bakom horisonten. Sakta men säkert skiftar löven färg till gulbrunt eller rött för den delen, hösten vill göra sig påmind.



Ännu en gång har jag kunnat konstatera att tiden för bloggen inte räcker riktigt till... ;O(  Det finns så mycket annat som tar mitt intresse just nu ♥ Förra lördagen var jag på en festlig tillställning i en grannstad och förärades ett hedersomnämnande i form av en pokal... (min första någonsin) Mitt fotografi av en nyckelpiga föll domarna i smaken! Allt som allt var det nio stycken som fick pris, medan 50 st foton av sammanlagt över 300 inlämnade bidrag valdes ut för en kommande utställning som kommer att cirkulera runt på olika orter i länet det närmaste halvåret.

Ha en skön helg!

2 kommentarer:

Vform sa...

Förvånar inte mig att just du fick pris ...
Jättefina bilder, alltid!!
Kanske utställningen kommer söderöver också ;)
... och att inte tiden alltid räcker till,
vet :)
Skön helg!

Lyckoslanten sa...

Grattis till priset! Javisst man får prioritera och göra det som känns mera angeläget just nu. Tiden har ju en tendens att ha bråttom. Ja den senaste veckan har sannerligen varit en blandning av sommar och höst! Ha det så gott! ❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...