måndag 16 december 2013

Julen kommer ändå, eller?

 

Hej på er! Hur är det med julförberedelserna? Jag har inte känt av julstressen ännu.. men lugn... den kommer säkert! Julklapparna är inhandlade och färdigt paketerade. Skönt! Försöker få till den rätta inspirationen för städningen också, men det är svårt för här är nattsvart när jag åker till jobbet och likväl när jag kommer hem ;O( Snön i förra inlägget blev ytterst kortvarig. Mera vanligt att det spöregnar mest varje dag och inte lär det bli vitt till jul heller? Suck... så var det med den julstämningen...

Sköt om er!

2 kommentarer:

nattugglan sa...

ja suck för detta väder,,regn o halt..o mörkt.Ingen julkänsla direkt.Jag o syrran åker till Docksta på torsdag o hem på fredakväll..o inte har jag det städat heller..o inge bakat (bara en Kaka)men det blir nog jul ändå.

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi!

Ingen julstress här heller, fast klapparna har jag inte slagit in och några saknas fortfarande... Men jag tar det med ro, det fixar sig i slutet av veckan! Det var länge länge längesen jag hälsade på hos dig nu och lika länge sen jag bloggade också. Tänkte så smått komma igång igen men vi får se hur det blir. Saknar dig och alla andra jag brukar hälsa på och är nyfiken på vad ni haft för er under denna tid. Hoppas läsa ifatt lite här nu under helgerna :)

Kram till dig och ha en fin julvecka!

Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...