söndag 1 december 2013

Shoppa loss, eller?


Hoppas att ni har haft en fin lillajulhelg! Jag tog vägen förbi julmarknaden i grannbyn och fick julstämning på kuppen ;O) Julstämning införskaffades i London också... dubbelranson skadar inte! 


Ett av "måsten" i London är varuhuset Harrods. Så klart var det pyntat till max! En upplevelse att bara gå runt och känna på atmosfären, se på alla fina dekorationer och kanske drömma sig bort under någon enstaka kristallkrona?

Delikatessavdelningen är som en enda stor saluhall med ändlöst långa diskar och hyllor fyllda av läckerheter.


Skyltningen i de många och stora fönstren vid Harrods var beundransvärda.
Vi tog metron ännu en gång till Picadilly Circus och började gå längs en av shoppinggatorna. Sist och slutligen blev det inte mycket shoppat. Vår ena bag var helt tom när vi skulle genom incheckningen på flyget vilket förorsakade huvudbry (fniss) för personalen! Undras om det någonsin har hänt förr??? Kan väl inte vara så vanligt att någon reser hem med tom väska från London, eller? 


Det var trängsel på Londons alla gator. Alla londonbor tycktes tillbringa sin söndag på stan!

Affärerna stängde redan kl 18 på söndagar. Vi tog oss till ett matställe och sedan åkte vi efter väskorna till hotellet och vidare med buss till Stansted. Turligt nog började det inte regna förrän vi kom oss på bussen.

Må så gott!

4 kommentarer:

alegni sa...

Tack för att du delar med dig!

Nette Cecilia sa...

Kan förstå att det inte blev mycket shoppat med så där mycket ögongodis.Kul att få se dina fina bilder ,Kram Nette

Lyckoslanten sa...

Så roligt att se dina bilder från London! undrar om jag skule klara att åka hem med en tom väska... Bra gjort! ♥

nattugglan sa...

Men jisses så mycket glitter ..men fint är det..lite amerikanskt över det också..Jag skrattade högt här för mej själv..då din väska va tom..bra gjort..inte behöver man shoppa bara för att man är i London..ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...