fredag 6 juni 2014

Inför helgen


Min man anlände med flyget från den amerikanska kontinenten idag. Skönt att allt hade gott bra med resorna! Vi har haft nästan lika varmt som "over there" med temperaturer på närmare 30 grader. Under veckan som har gått har den ena av rhododendronbuskarna börjat blomma med sin intensivt röda färg. Gillas!!! Den är min favorit och till min lycka stortrivs den också och blir bara större för vart år som går. Aldrig har den haft så mycket blommor som nu... Bland blommorna trängs en blåblommig klematis. Den brukar blomma på försommaren och ännu en gång till mot hösten.

För min del kommer det att bli en intensiv helg för imorgon drar jag iväg ut till skärgården på en fotoworkshop som två kända svenska fotografer- Magnus Lindbom och Anna Ulmestrand- håller. Räkna med att minneskorten blir fulla! Vi kommer att hänge oss med både landskapsfotografering och macrofotografering.

Trevlig helg på er bloggvänner!

3 kommentarer:

Vform sa...

Åh, så vackert ...
och vilken trevlig helg du får!
Ha de gott :)

Bittan sa...

Vilken blomprakt ! I år slår nog rhododendron rekord i blommor .här med Vi har några gamlagamla lila men kan absolut tänka mig några nya i fler färger. Använder dem som snittblommor , står hur länge som helst inne. Ha en mysig helg , va kul med fotandet med proffs fast det är ju du med :-)))
Kram B

Nette Cecilia sa...

Härlig rhododendron ,här på holmen blommar grannens .Ha en fin pingsthelg ,Nette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...