lördag 5 juli 2014

Kära semestermånadMin första semestervecka är snart slut... Fort har det gått och tiden vill knappt räcka till som vanligt! Semestern började med firandet av dotterns födelsedag och bjudningarna blev hela tre stycken denna gång! Under veckan har jag målat och gjort i ordning ett loppisbord, hållit till i trädgården, läst böcker och fotat en massa, mest macro av vidunderliga filurer som håller till bland blommorna i trädgården. Lätt att drömma sig bort bland allt det gröna!


Tacksam blomning i sommar på rododendron, den ljuslila varianten. Det är helt klart tack vare den något kyliga junimånaden! De blommar ännu riktigt fint! Igår utfördes taktvätt på vårt hus, så nu är det som nytt igen... Fönstren däremot är smutsiga efter allt smutsvatten som kom från ovan så de lär bli ett annat veckoprojekt ;O)Jag har laddat mina två kameror och drar iväg på en tripp västerut. Vi syns och hörs så småningom! Ha det fint och NJUT AV SOMMAREN!

1 kommentar:

Nette Cecilia sa...

Fina semesterbilder ,jag får jobba ännu en vecka innan jag har min så kallade semester .ha det bra med dina kameror,nette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...