fredag 25 juli 2014

Kors och tvärs...


Nu fortsätter jag där jag lämnade senast... på Gotland ;O) Bland alla raukar trivdes jag... Kul att se alla dessa skepnader som t o m kunde föreställa något, kanske en sagofigur. Precis som då på Gotland har det varit bäst att befinna sig vid stranden den gångna veckan. Hettan är verkligen intensiv och vindpustarna på havet behövs! I början på veckan blev det utfärd till en grannstad på storloppis och några trevliga fynd hittade jag minsann. Sedan blev det snabba ryck ut till den klippiga och fina stranden för avkylning.


Ååh, vad jag tyckte om dessa fina vildrosor som växte överallt på Gotland. Skogar och stränder blommade så fint. Är det någon som vet namnet på dessa?Vindkvarnar var en vanlig syn på den gotländska landsbygden. 


En av våra betande grannar (sötnos) vid boendet.


Doftande kaprifol glömmer man inte i första taget...


Återigen en bild på vildrosorna...


... liksom på mina absoluta favoriter, vallmoblommor ♥ ♥ ♥


Gotlandsbaggen 


Vi tillbringade en hel dag i Kneippbyn strax utanför Visby på Vattenland och Sommarland. Där mådde vi gott bland alla roliga pooler och rutschbanor, spelade minigolf och rodde runt med trampbåt. Nyfiken som jag är kunde jag inte låta bli att gå in i Pippis stuga och se hur hon hade det. Hon låg i sängen och sov under täcket med fötterna på sin kudde...  tysta smög vi förbi upp på den magiska vinden och fick uppleva pirater, skepp och stormande hav! Hoppas att ni  har det bra i sommarvärmen! Må gott vänner!

2 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Härliga Gotlandsbilder nu är vädret här hemma lika med tycka synd om dom som tog sista minuten resor till södern -Ha det fint ,nete

Vform sa...

Får säga som i sången ... "Dit vill jag återvända ..."
Håller på med en fotobok om vår resa till Gotland!
Härliga bilder!
Må så gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...