måndag 8 september 2014

En magisk kväll


Jag har i åratal drömt om att få tillfälle att besöka nöjesparken eller sagolandet Powerpark i kvällsbelysning. I lördags firades säsongavslutningen där... Vi kom dit i god tid innan kvällens höjdpunkt fyrverkeriet skulle äga rum. Medan mörkret lade sig njöt vi av att gå runt på området, sitta på cafe och lyssna till levande musik från utescenen.


Som vanligt var det full fart på snurrorna och skrikande och dundrande åk i bergochdalbanorna. Några nyheter hade kommit till sedan vi sist var här bl a stockbanan där man garanterat blir genomvåt ;O)  


Det mest spännande för kvällen var det utlovade fyrverkeriet, som egentligen var en tävling mellan sex olika lag. Två timmar tog den fantastiska och spektakulära ljusshowen på natthimlen. Den lyste upp den österbottniska slätten lång väg... och fullmånen fick se sig omringad av stjärnfall och gnistor... Tillsammans fyrade lagen iväg över 900 kg raketer och fyrverkeripjäser till tonerna av olika musiklåtar och genomtänkta program.
Ett oförglömligt och magiskt minne att stå där under de vackra och originella stjärnregnen som dalade sakta ner. Kvällen var perfekt på alla sätt. Varmt och vindstilla. Nästan så att man fick nypa sig i skinnet att det inte bara var en dröm... ;O)

Kramisar

4 kommentarer:

Vform sa...

Magisk är bara förnamnet på kvällen!
SÅÅÅ perfekta bilder du visar ...
Tack för att jag också får uppleva detta !!!
Ha det bra!
Kram!

Nette Cecilia sa...

Åhh så fint ,härliga bilder du fick på fyrverkeriet ,kram Nette

alegningela sa...

Wow, vilka häftiga bilder!

Black Iris sa...

Ojoj, vilket läckert fyrverkeri.. Fina bilder som vanligt har du också..

Kram Maidi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...