torsdag 19 mars 2015

En magisk kväll


Vi hade bokat plats i förhand på nätet till den medeltida restaurangen Olde Hansa innan vi reste. Ni må tro att det var något magiskt och upplevelserikt att gå genom Gamla stan när kvällsmörkret hade lagt sig och ljusen var tända här och var ♥


Robusta och stora ljusstakar av smide prydde borden i restaurangen...Vår egen och sötaste servitrisen på stan... alla var klädda i tidsenliga dräkter, trubadurer och sångare underhöll kvällen lång.
Och maten var helt utsökt god men gudomligast var efterrätten som bara smalt i munnen! Rosenpudding, överströdd med kanderat rosensocker och ätbara rosblad... Mums!Magarna var mer än mätta så det gjorde gott med en promenad tillbaka till hotellet. Återigen kändes det overkligt att komma ut på gatorna. Det var bara ljudet av hästhovar som fattades! Vid ingången till Gamla stan finns en lång, lång rad med blomförsäljare. Havet med tulpaner, rosor och allehanda blommor trollband mina ögon för en lång stund. Dags att krypa till kojs med de allra sötaste ulliga och gulliga får man kan tänka sig på näthinnan!

Godnatt på er!

2 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Ännu mera härliga bilder ,kram Nette

Black Iris sa...

Åh, vad många fina bilder. Jag förstår att den restaurangen var en riktig höjdare..

Kram Maidi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...