torsdag 9 juli 2015

Snart fredag!


Känns så bra med fredag imorgon och kommande helg! Hoppas bara på soligt väder i helgen! Det skulle sitta fint efter en något mörk och kulen vecka som ändå har varit rätt varm ;O) Helt apropå fick jag en förfrågan att åka och plåta ett bröllop på lördagen pga att den bokade fotografen hade blivit akut sjuk. Så klart kliade det oerhört i mina fingrar att ta mig an uppdraget men mitt andra jag kom till insikt att det nog inte skulle gå... Det blir för tufft helt enkelt att köra 3,5 timmars väg dit och sedan följa brudparet från morgon till sena natten och köra iväg hemåt samma väg.  Jag hoppas verkligen att någon lokal fotograf, som bättre känner till platsen för bröllopet kan hittas och att allt ordnar sig med fotograferingen!
Macrofotografering är något som jag gillar! Jag kryper mer än gärna runt bland buskarna ;O) Mitt nya macroobjektiv som jag hade beställt kom på posten igår. Lycka! Genom en macrolins öppnas en helt ny värld och det är helt otroligt vilka nya bekantskaper man kan råka på!!

Ha det bäst!

1 kommentar:

Nette Cecilia sa...

Håller med om macrot ,tänk så många saker man har med på bild som man inte ens ser vid fototillfället.sköna bilder ,trevlig helg ,nette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...