tisdag 3 november 2015

Allhelgonahelg


Hoppas att ni hade en fin helg! Här var det riktigt lugnt och skönt... Vi började helgen med biobesök på fredagkväll. Det kändes som evigheter sedan jag hade varit på bio sist och givetvis skulle nyaste Bondfilmen kollas in ;O) En tvättäkta hederlig film i klassisk 007-anda!
På lördagen blev det i alla fall en Halloweendessert, gjord på bara två ingredienser, grädde och en burk nutella. Chokladmoussen dekorerades med lite lakritssås och nötter. Halva satsen frös jag in och den åt vi sedan följande dag i form av glass. Gott det också!
På kvällen for vi och tände ljus på min fars grav. Det var så stämningsfullt och vackert på kyrkogården med alla ljus och lyktor. 
Min dotter gjorde sin bravurkaka, marsmallowkladdkaka på beställning. Jag var snabb och fota den men helst hade jag nog velat ha en bit till kaffet ;O)

Det blir återigen en intensiv helg för min del med fotoworkshop hela lördagen och på söndagen firas farsdag. Vi ska ut och äta på restaurang då hela närmaste släkten från min mans sida.

God fortsättning på november!

2 kommentarer:

nattugglan sa...

Men oj va den kakan såg god ut..Finns det recept på den?...Glassen på nutella kan jag också tro att är gott..Måste prova, jag köper ju nutella men lägger det på Mockarutorna så slipper man blanda florsocker o allt annat.Det är nog fint på begravningsplan då alla ljusen brinner. Ha en bra helg!

Nette Cecilia sa...

Så mycket gott du har här ,men jag får vara försiktig med sådant i framtiden .Alla helger hos mig har varit och är intensiva min man fyller jämt på farsdag och så finns det ju dom äldre fäderna också .ha det bra ,kramen Nette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...