onsdag 20 april 2011

Fyndat på loppis


Denna lilla vas med en söt ranunkelblomma kom jag över på loppis en kväll i veckan. Vem hade kunnat motstå den? Ranunkel är en klar favorit... efter vallmo förstås ;O) Att den här dessutom är evig gör ju saken inte sämre för det...


 Det har ju blivit några loppisfynd på sistone också... ett vackert träskrin gjort i björk. Jag blev bara så glad över det. Det gör inget att låsets nyckel fattades för det var annars i så bra skick och det kommer att bli alldeles perfekt för kort och foton som jag vill samla som minnen...Jag fann en glaskupa också. Men egentligen var den en ljuslykta med ett hänge av järn runt omkring. Det tog jag bort... och vips.. blev det en kupa för en blomma, småkakor eller något annat lämpligt. 

Nu blir det att fira tre helger på rad... Först ut är påsken, nästa helg blir det valborg och helgen därpå firas alla mammor på sin egen dag! Jag tror jag måste samla lite krafter och gå tidigt och sova ikväll. En dag till imorgon sedan blir det efterlängtat påsklov med fyra sköna dagar ledigt. Här har vi haft lågtryck idag och det har regnat emellanåt. Det känns i kroppen och knoppen... ;O)

Må gott alla!

12 kommentarer:

lyckobo sa...

Fina fynd! Har själv samma eviga blomma i vas, men i vitt. Smart detdär med glaskupan, tror inte att den tidigare ägaren har håxat att vända på den...oj va hon sku harmas ;) !
Ska bli sååå skönt med långledigt, behövs verkligen just nu!

Må så gott!

Käranån sa...

Önskar dig en GLAD PÅSK!

Annelis hantverk sa...

Undrar vilket loppis du besöker som hittar så fina fynd!
Glad Påsk!

Så Vitt Jag Vet sa...

Du är fenomenal att hitta fina fynd på loppis !
Glaskupan var ju genialt uttänkt !
Ha det bra !
Kraam
Sanne

Bea sa...

Sött och Ranunklar är nog en av mina favoriter.
Har jag tur kommer några Ranunklar att gro i mina krukor så småningom.
Fina bilder!
Glad Påsk! /Bea

Unknown sa...

underbart vackra bilder!
trevlig påskhelg
susanne

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Bara nattugglan här.. ;)

Skönt att även ni har fått barmark nu och får glädjas av soliga dagar. Fina loppisfynd har du gjort igen. Glaskupan är jättesöt. Vilken idé du gav mig nu... måste genast börja titta efter den typen av ljuslyktor på mina loppisrundor haha! Ranunklar är så himla fina! Måste ha såna i min trädgård (skriver upp meddetsamma..)

Önskar dig en trevlig Skärtorsdag!
Kram Sanna

Lyckoslanten sa...

Vilka njutbara bilder! Ser att vi båda har ranunkel med idag! Din lär hålla längre! Vacker glaskupa! Vi lär väl "synas" ännu i helgen, men ha en fin skärtorsdag! ♥

STENLYCKA sa...

Godmorgon!
Idag har jag resfeber för jag har tänkt ta kvasten till Blåkulla, kärringar i min ålder vill gärna träffas inför påsken och ha lite trevligt..... Ha r alltid haft med mig katten Måns men han har gått upp så mycket i vikt så det kan bli risk att jag inte kommer lätt, nu går jag och tittar snett på grannens katt Lisa, en smärt liten sak, skall göra ett försök att få fatt i henne, men jag tror det inte blir lätt, har sett att hon går omvägar för mig, jag tror att hon anar något.....
Kanske gör jag en mellanlandning hos dig och vilar mig ett slag, du har så mysigt, du är så duktig på att göra det vackert omkring dig!
Kram Raina

C. Tvillingmamma sa...

Glad Påsk Gugi! :)

Anonym sa...

Glad påsk, här hos oss väntar memma, ägg m m på att bli avnjutet!
Finfina bilder som vanligt! Allt gott!
Faster B med familj

Nicole sa...

Glaskupan är jättefin, likaså ranunkeln. Trevligt också att den håller för evigt, eftersom den äkta varan har en väldans kort livstid.
Dina fotografier är superfina också!

GLAD PÅSK till hela familjen!

PS. Vilka fina påskägg du pysslat! Blev inspirerad att göra några i brunt nu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...