torsdag 28 april 2011

På huvudet i trädgården


Hej alla fina! Idag är det en väldigt speciell dag... detta blir nämligen mitt 300 inlägg!! Otrooligt, det hade jag väl inte anat när jag en gång startade upp med bloggen ;O) Senaste veckan har det varit både väder och tid för att göra som så många andra i naturen just nu... stå med huvudet före i rabatterna. Till och med insekterna är rent av berusade av alla vårblommor som kommer fram ur myllan... 


På något konstigt vis orkar man med allt trädgårdsbestyr på våren. Man gläds av att vara ute efter vintern och kolla in allt som händer på en väldigt kort tid. Min entusiasm brukar dock inte räcka till för hela säsongen (suck)... mot sensommaren och hösten går även jag i vila och orkar inte alltid se på trädgården med samma ögon som innan.


Fredagsdags igen imorgon... Skönt! Imorgon blir det ju kungligt bröllop också  i England... Det får lov att bandas in för det börjar visst tidigt på dagen!

Ha det bäst!

8 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Man är jätteivrig på våren och greja i trädgården, och så på hösten får det växa lite hejvilt, precis som du skriver. Jättehärliga bilder du visar.
Kramar
AnnaMaria

Nette Cecilia sa...

Ja det blir väl inga kunder imorgon då ,alla sitter framför tv ,ska nog börja i trädgården till helgen , jag borde också ha 300 inlägg nästa vecka om ja sett rätt ,grattis till de dina ,kram Nette

StrandviksVillan sa...

Låter precis som för mig - det där med ivern ;)

Sitter som bäst framför tv:n och ser förberedelserna till bröllopet. Hmmm, jag trodde ju att det var först imorgon :P Så insatt är alltså jag!

Trevlig helg!

Louise sa...

Här är en till som oftast tröttnar.... Sista bilden är alldeles speciell - härligt foto!!

Livet på Vestergård sa...

Härliga bilder!
Bröllopet missade jag.Kunde inte sätta på tv:n på jobbet heller ;)
Ha en skön helg! Kram Kicki

Lyckoslanten sa...

Jag skulle gärna fixa i trädgården på vårarna, men maj är min mest intensiva jobbperiod. Så mycket man skulle kunna förbereda! Jag missade bröllopet när jag besökte högstadiet med sexorna, men jag var smart nog att sätta på inspelning i morse, så nu ska jag gå på bröllop! Hejdå! ♥

STENLYCKA sa...

Önskar dig en underbar Valborg och en skön maj! Må alltid solens strålar nå ditt hjärtas rum!!!
Varma Kramar Raina

Liljas Corner sa...

Hihi, vilken mysig humlebild :D
Igår var vi och handlade en hel massa som behövs för vårt trädgårdsarbete, men idag tog orken slut... Hoppas det kommer tillbaka imorgon!

Ha en skön valborg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...