torsdag 14 april 2011

Påsken närmar sig...


Hej i vårsolen! Påsken infaller ovanligt sent i år... Betyder barmark på de flesta ställen! Kanske det t o m kommer att vara möjligt att ta fram grillen utomhus och njuta av soliga dagar under helgfirandet? Vi får hoppas ;O)


Till min påsk hör en massa pastelliga färger... gult, grönt, blått och rosa! Jag blev jätteglad då jag såg dessa fåglar på Indiska. De får pryda kvasten med videkissor och minna om våren som faktiskt är här NU!


Videkissorna gillar jag... Jag tycker de grå och runda dunbollarna är söta och gulliga. Tyvärr gillar jag inte själva växten lika mycket. Ett riktigt otyg i diket att hålla efter med sekatören ;O(Snart är det helg och det tas tacksamt emot! Ikväll blir det litet påskpyssel hemma... så kanske det blir en glimt av det en annan gång ...?

Önskar er alla en fin kväll!

9 kommentarer:

C. Tvillingmamma sa...

Mmm...man blir lite småkär i de lilla luddiga :)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så söta fåglar, jag har inte varit på Indiska på ett tag. Och videkissar är så söta, fint när fåglarna flyger i riset.
Kramar
AnnaMaria

Nette Cecilia sa...

Videkissorna är nog gulliga den här tiden på året ,mennnn sedan som du säger inget vidare att ha.Snygga fåglar,kramis Nette

Bittan sa...

Hej !
Vi premiärgrillade förra helgen , det får nog bli det i helgen med oavsett väder .Det har smällt till rejält här och blivit vår på en gång ,tom gräset börjar bli grönt. Så härligt.
Plockade också vide häromdagen men de är nästan "överblommade" .Ett par veckor till sen vill jag stoppa tiden. Skomakaren hade inte fel .....ledig mellan hägg och syren :-)

Kram Bittan

Så Vitt Jag Vet sa...

Njuter igen av dina fina foton !
Ha det bra !
Kraam
Sanne

Lyckoslanten sa...

Så fina bilder och hur väl de tar sig ut de små fåglarna! Jag köpte fem förpackningar av dem på Indiska. Vi ska bygga bon åt var och en av dem idag! ;o) Ha en fin dag! ♥

StrandviksVillan sa...

Ååå så sköna bilder!!
Jag har också påskpynt från Indiska, pastelliga och glittriga ägg att hänga i riset.

Jag ska skönt nog få ledigt över påsken, dessutom även helgen därpå så det väntar jag på.

Ha en fin fredag!

Livet på Vestergård sa...

Fint pynt du skaffat och videkissorna är verkligen söta!
ha en skön helg.Kram Kicki

Sanna - My Blueberry House sa...

Pastell hos dig också ;) Söta små fåglar. Det känns som om det var åratals sen jag var i en Indiska-butik, nu blev jag sugen!

Imorgon skulle det bli 17 grader här så kanske grillen åker fram då :)

Kram kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...