torsdag 28 februari 2013

Galen i lampor?


Hejsan! Här har sportlovet gått med fart, mitt lov började igår. Jag har lite fejat runt hemma och så måste jag ju bara visa er mitt allra senaste loppisfynd... en kökslampa ;O) Ni, som brukar åka runt på loppisar känner säkert igen den där alldeles speciella känslan då något visst dyker upp framför en och man kan helt enkelt inte fatta, VAD? En sådan här har jag önskat mig väldigt länge, en gammeldags lampa med ljushållare och tro det eller ej... priset var också hutlöst billigt, bara 12 euro... Det är så roligt att byta lampor lite nu som då, rummet får en helt annan karaktär. En del har dille på skor eller väskor men jag tror minsann att jag lider av lampfeber.. fniss...

Fortsatt trevligt sportlov till alla som har ett! Här vankas en liten utflykt i slutet på veckan ;O)

9 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Vilken lycka att hitta en så fin lampa! Verkligen snygg!
Här i vår kommun var det sportlov för två veckor sedan och mina barnbarn hade lov förra veckan. Nu hoppas jag att du får en härlig ledighet och en trevlig utflykt!
Kramar
Raina

Sirpa sa...

Hej! Jag har "likadan" i köket. Min är bara nya variant av detta, träd. Din är ju mycket finare!! Önskar dig en skön torsdag kväll!
Kram Sirpa

Nette Cecilia sa...

Sååå fin du hittar alltid något på loppis ,kanske jag kunde gör om jag besökte dom också ,men tyvärr har jag aldrig tid att besöka loppisar i stan .Här har min man feber igen , det är nu 9 veckor sedan det började .Ha en fin fortsättning på veckan ,kram Nette

Vform sa...

Alltså ... tolv ... inte klokt!!!
Men tur för dig!
Förstår att du gillar lampor ;O)
Ha en trevlig utflykt !!
Jag jobbar ...
KRAM ♥

Black Iris sa...

Åhh, den är ju så jättefin. Förstår att du blev lycklig när du fann den..

Kram Maidi

Livet på Vestergård sa...

Du befann dig på rätt plats vid rätt tidpunkt :) Jättefin lampa du loppat!

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

- som Imelda Marcos fast med lampdille *fniss*

Men va?! Kan inte komma över priset på den lampan!! Så vacker den är. Många fina detaljer, den passar perfekt in hos dig tycker jag.

Det är roligt att förändra och förnya. Med loppisfynd går det ju faktiskt att göra ganska ofta utan att plånboken behöver lida.

Så är det ju kul att hamna framför "det objektet" som man inte trodde man behövde eller bara känner är helt rätt, fast man kanske inte har en aning om vart man ska placera det just då :)

Önskar dig en toppenfin helg!
Kram Sanna

lyckobo sa...

Den var då söt, och till vilket pris, wow! Bättre med lampfeber än rampfeber får man väl säga, och visst är det roligt att ändra om med lampor! Borde faktiskt göra det själv också nångång, vår sovrumslampa är i alla fall hemsk...tänk att jag gillade den nångång ...

Skön helg!

Sirpa sa...

Hej! Tittar in och vill önska dig en skön lördag kväll!
Kram Sirpa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...