söndag 3 mars 2013

Sportlovskul

Halloj på er! Nu är sportlovet till ända här och imorgon blir det lite rutin igen på vardagslivet ;O) Jag börjar jobbet med en skolningsdag så det innebär mjukstart... Vår utflykt gick till vackra staden Tammerfors på fredagmorgon. Det blev shopping ( jag lider ju inte av skodille, men däremot gillar dottern så gissa hur många skor vi hann kolla in *ler*, däremot föll jag för några lampor... hihi) i landets största shoppingcentrum, Ideapark, under dagen och på kvällen tog vi in på hotell i centrum och gick ut och åt middag på restaurang.
Följande dag var vikt för det stora blågula varuhuset... Köpte faktiskt en stor möbel och det var på håret att den inte hade rymts i bilen... Men vill man så går det!!! Lådan revs sönder på plats och där gick det att få någon millimeter extra tillgodo... Puhh! 


Inte nog med att bilen var fullastad... på hemvägen mötte vi på värsta busvädret också! Men allt gick bra och hem kom vi innan mörkret lade sig ♥

Kram!

7 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Det lät som en trevlig sportlovsutfärd, förutom ovädret då. Jag var glad att få sitta inne med en brasa sprakandes i öppna spisen när stormen rev som värst.

Nette Cecilia sa...

Ojdå hamnade ni mitt i busvädret ,jag som tyckte det var så skönt inne .Trevligt med utflykter ,kram Nette

Lyckoslanten sa...

Vilka häftiga dojor! Det låter som en trevlig utflykt det där. Jag gillar hotellresor till Tammerfors. Bra att ni kom lyckligt hem genom snöyran! ♥

nattugglan sa...

Oj skitt jag trodde du hade köpt högklackat..hoho.. fina va de men jag skulle inte vilja gå i dem:O)Oj härrigud om ni hamna mitt i ovädret..ingen höjdare precis.Vi va i fäuse o har mycket AIV som ska bäras in..och det kändes kan jag lova..alltså blåsten, rev igenom märg o ben..Du får visa vad du hittade på Ikea...

lyckobo sa...

Wohoo vilka skor, häftiga!!! Vilken tur att ni kom tryggt hem, vädret var ju verkligen inte det bästa..
Kanske vi får se dina uppköp här så småningom!?

Ha en bra ny vecka!

Sirpa sa...

Vau vilka skor:) Jag tänkte också att du hade köpt de först:) Låter att ni hade trevligt där! Oj tur att det gick bra i busvädret! Har en skön tisdag!
Kram Sirpa

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi!

Men vilken supersnygg header!

Oj oj vilken tur att det fanns några millimeter att spela med där.. haha! Låter som ni hade ett trevligt avslut på sportlovet. Skorna var riktigt coola, kul att prova och ha lite skoj, men inte skulle jag klara att gå i såna. Jag blir som Bambi på hal is!

Tavlan har jag gjort själv och förärat med min egen handstil ;)

Ha en bra dag!
Kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...