söndag 14 april 2013

Naturens egna konstverk

Halloj! Jag börjar med en semestervecka så här på vårkanten... På vår gård finns halvmeter tjocka snödrivor ännu men där solen har kommit åt lyser gräset fram, så det ska väl inte ta alltför länge innan våren är här på riktigt hoppas jag? Synd bara, att jag har fått känningar av sjuk hals och lite feberstegring... Gäller att kurera sig så gott det går ;O) Den sista tiden har det ju varit stora temperaturskillnader här så det har varit istapparnas förlovade tid. Jag älskar dessa tappar som lyser som kristaller i solskenet! Och jag har inte varit slö när det gäller att föreviga dem... de är ju snart ett minne blott!!!


Hoppas att ni fär en fin kommande vecka och tack till er alla som kikar in här... Det värmer ♥

7 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Oj så vackert dom är mina favoritmotiv också ,hoppas du inte blir sjuk nu ,kram Nette

Linnéa sa...

Oj, så fint du har fotat is. Fotografering är ett nytt intresse för mig så har inte vågat mig på is ännu.
Linnéa

Ann-Mari sa...

Vilka magiska bilder du tagit. Naturen är vacker och vissa har förmåga att återge den på ett speciellt vackert sätt, som du :-)

Sirpa sa...

Helt underbara bilder! Verkligen naturens egen konst!
Hoppas du blir inte sjuk!
Önskar dig en skön kväll!
Kram Sirpa♥

Lyckoslanten sa...

Vackert! Det finns säkert konstnärer som köper formgivningen. Men underbart är kort och nu antar jag att det inte finns mycket kvar.
Ha en fin vecka! ♥

Livet på Vestergård sa...

Det ser ut som konstverk i glas! Vi har också mycket snö kvar på gården, men med vårsolens hjälp och plusgrader ska den nog försvinna så småningom.
Hoppas du klarar dig undan flunssan, den var inte rolig...

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej på dig!

Fantastiskt vackert med isformationerna tycker jag. Hur är det? Hoppas du undgick influensavågen som härjat omkring ett tag eller är på bättringsvägen i alla fall. Tråkigt att behöva spendera semestern i sjuksängen. Här har snön smält undan nu och lite vårvärme fick vi njuta av också. Tyvärr höll den inte i sig utan de senaste dagarna har det stormat rejält runt husknuten. Hu!

Önskar dig en trevlig helg!
Kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...