fredag 19 april 2013

Våren är här nu!

Idag blev det så soligt och fint och min hälsa blev återställd den med...  De senaste dagarnas förkylning var som bortblåst! Tack för det! Dagens bästa blev en tripp till grannbyn, kollade bl a vårflödet i ån där. 


Enorm kraft i de där vattenmassorna... bevittnade när en stor björk klövs itu och drogs med vattnet under bron där jag stod...


Det har ju inte varit precis det bästa vädret de senaste dagarna heller.. mycket regn och hårda vindar. Men se, snön den är väck på bara några dar och idag såg jag massor av tussilago blomma i ett dike! Det är VÅR!

 Jippieee ♥

5 kommentarer:

Liljas Corner sa...

Häftiga grejer! Jag skulle ta cykeln och kameran igår och fara och se på översvämningarna i kvällssolen, men det blidde inte. Kanske ikväll, om vattnet är kvar.

Nette Cecilia sa...

Fina bilder vi var också till grannbyn ,kram Nette

Sirpa sa...

Hej! Så vackra bilder du har tagit!
Skönt att höra att du mår bättre!
Här är också blå himmel idag:)
Har en skön lördag!
Kram Sirpa♥

Lyckoslanten sa...

Ja nu svämmar det över även här i din hemby! Människan blir rätt liten när det kommer till naturens lagar.
Jag tog en promenad idag för att se översvämningarna och trodde att jag skulle få se tussilago i ett dike där det brukar finnas, men icke!
Ha en skön helg! ♥

STENLYCKA sa...

Godmorgon!
Sitter och njuter av dina vackra foton, tack!
Jag väntar på att temperaturen skall bli lite mera angenäm idag, just nu en plus ute, så jag kan gå ut i min trädgård och pyssla. Igår var jag ute mest hela dagen och tränade kroppen med gräva, flytta en del sten, plantera och ta bort mycket växter som inte har klarat vintern tyvärr.
Önskar dig en fin söndag!
Kram Raina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...