onsdag 31 juli 2013

Bland stenar och hav


Det känns rent av ofattbart att julimånad har nått sitt slut... Nu har det gått över fyra veckor sedan jag var till Höga kusten på fotoworkshop med en mycket skicklig och duktig fotograf. Klicka här så får du titta på mästerverk! Jag har inte ännu hunnit igenom alla foton som blev knäppta den helgen. Vi var ute från morgon till sen natt, både minneskort och laddare gick varma ;O) Vi hade en sådan tur med vädret och fick se himlen och havet med alla sina skiftningar!
Naturen här på kusten är helt fantastisk! Det finns massor med stenar, röda, gråa, svarta och mossiga... klippformationer och klapperstensfält i skogarna. Berg och dalar och vackra sjöar. Det bästa är att det inte ens tar lång tid att ta sig hit. Med bilfärjan över Kvarken och knappt ett par timmars bilkörning borde man åka lite oftare ♥

Ciao!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder! Ja, visst är det mysigt med alla fina färger i naturen. Och alla fina klippor och stenar. Naturen är verkligen oöverträffbar i kombination av färger, allt är i harmoni med olika skiftningar. Ha en skön augusti!
Faster B

Nette Cecilia sa...

Himmel så fina bilder ,kram nette

Vform sa...

Underbara havsbilder!
Må gott i värmen :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...