söndag 14 juli 2013

Lugn och ro

Hejsvejs så här i mitten av sommaren! Dagarna går mera än fort... jag har varit hundskötare i helgen medan resten av familjen har varit på kusinträff till Helsingfors. De gjorde en fin skärgårdskryssning med buffetmat på programmet och vädret hade varit kanonfint hela tiden. Jag, som har rest så mycket på sistone avstod denna gång... istället hade jag en väninna på besök igår kväll. Som ni ser har jag fått upp nya gardiner även i matrummet ;O) De är faktiskt inköpta på rea i Wien! Så där lagom sommarsköna, eller hur?

De vackra pionernas tid är snart förbi...


Det har blivit en del kalasande hemma, dottern fyllde 14 år i slutet av juni. Tårtdekorationen valde hon i Budapest då vi besökte marsipanmuseet i konstnärsstaden Szentendre. Här fanns nästan vad som helst gjort av läcker marsipan. Vad sägs om Michael Jackson fullstor som leende godisbit? Eller lady Diana? Byggnader, blommor och sagofigurer trängdes i montrarna.

Ha en fin sommarvecka!

2 kommentarer:

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi!

Vilken fin tårta och marsipandekor. Grattis till fjortonåringen! Låter som du haft en toppensemester. Fina bilder från Budapest, dit skulle jag gärna resa någon gång. Synd att veckorna går så fort bara, det är mycket man vill hinna med. Dagarna rusar iväg här och vi spenderar mesta tiden utomhus och grejar med diverse projekt. Bloggläsar-stunderna blir allt färre känner jag men det är så det är.

Tack för tipsen om Öland. Vi åker om ett par veckor, så kommer du på något mer är det bara hojta till :)

Ha en fortsatt fin sommar!
Kram Sanna

lyckobo sa...

Hej!
Det var verkligen pigga och sommarfina gardiner! ...och sötnosen i marsipan är nog för söt att lägga i munnen, vilket konstverk :)
Kul med resor,men att landa hemma igen är det bästa!
Ha det bra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...