måndag 21 oktober 2013

♥ ♥ ♥


Det blev en ovanligt intensiv helg och höstlovsavslutning för min del ;O) I fredags åkte min man och jag till Tammerfors för att hämta hem ett nytt soffmöblemang, som jag hade köpt via Huutonet (motsv. Tradera)  Bilresan tog största delen av dagen men ett besök på det blågula varuhuset blev det ju också. Juldekorationerna var framplockade där... (till min lycka)


På lördagen åkte vi sedan till en helt annan stad längs kusten och checkade in på Stadshotellet. Festernas fest väntade... Storbröllop! Länge sen sist kändes det som... finns knappast något så känslosamt och vackert som ett bröllop ♥


Bröllopet var en modern tolkning av ett äkta gammaldags bondbröllop från förrförra seklet. Bruden var fin i sin ecobrudklädsel som brudgummens syster hade designat och sytt av bara gammalt och återvunnet material i äkta vintagestil. Mycket talangfullt och annorlunda! Kolla in hennes hemsida här! Brudkronan var som en dröm, utskuren i svart läder med röda pärlor.

Det klarröda var ett givet inslag i dekorationer och bröllopsutstyrsel, kärlekens färg. Brudbuketten var sammansatt av intensivt röda rosor och röda anemoner. 


Bröllopsgästerna fick ta del av många fina festtal, god mat och läckerheter hela kvällen lång. På senkvällen dök orkestern upp och det blev dags för brudvalsen som följdes av många, många danser till sköna toner och takter.


Det blev en oförglömlig och minnesvärd kväll kryddad med stor lycka och kärlek ♥... Må de leva lyckliga i alla sina dar!

Kraaam!

4 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Så kul med ett annorlunda bröllop ,kram nette

nattugglan sa...

verkligen häftigt.. Så fin brudbukett..o skorna..;O)

Bittan sa...

Va coolt å vilken klänning ,
kollade igenom hemsidan :-))) För att inte tala om skorna på första bilden var det möjligen Gugis ?
Vi åker torsd nästa v , har bokat värsta hotellet via secret escape ,musical och utflykter b l a till Oxford
så det blir något mer än pubar och shopping. Har varit
i London och brittiska öarna massor av ggr men det finns alltid nåt kul nytt att se .
Kram Bittan

Lyckoslanten sa...

Vilken upplevelse att få vara med om ett sådant bröllop! Trevligt med annorlunda stuk!
Ha det gott! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...