tisdag 19 maj 2015

Sten på sten


Som ni kanske kan förstå hade jag med mig tusentalet bilder från fotoresan till Höga kusten ;O) Det har tagit sin lilla tid att gå igenom hela skörden på minneskortet... De allra flesta gick ut på stenar, stenar och åter stenar i alla dess former och skepnader! Havet var till en början vildaste vilt med meterhöga piskande vågor för att sista kvällen mattas av till lugna böljor. 
Kontrasten mellan landskapet på Höga kusten och vårt platta landskap är enorm... Allt har förstås sin egen charm ♥ Visiterna till den här guldgruvan kommer med sannolik att bli många fler... Avståndet hit är inte värst långt och på några timmar befinner man sig bland bergsknallar och sjölandskap. Gott om fina vandringsleder och naturupplevelser!

Sällan jag tittar på tv men nu tänker jag iaf bänka mig och se på första etappen av Eurovisionen och hoppas på att det går bra för de nordiska länderna!!

Tjohej!
 

4 kommentarer:

Vform sa...

DIT blir det i sommar, DU har gjort att jag bestämt mig:)
Längesedan senast jag var där.
Perus fors ligger strax öster om Lappfjärd ... ett vackert och sevärt ställe, åtminstone nu när alla vitsippor blommar!
Önskar dig en fin dag!

nattugglan sa...

Oj så många fina stenar.. man ser hur lågt vattnet är. fint där solen gick ner..Vi har vandrat en vandringsled där vid skuleberget.. Det va sååå fint!!

Lyckoslanten sa...

Vackra, vackra inlägg du har gjort! Vi som bor på plattlandet uppskattar nog kontraster. Njuter så av dina bilder! ♥︎

nattugglan sa...

Här kan du kolla http://www.odla.nu/inspiration/kejsarkronor-klockliljor

Jag har nog mina "kronor" på ett fel ställe, tror de skulle blomma mera o va större om det skulle va torrare. Det är ganska vått där de är nu. kanske jag tar opp dem o flyttar dem till ett annat ställe.
Det tog länge innan de började blomma, säkert två år som bara bladen kom o inga blommor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...