lördag 30 maj 2015

Vårfest i skolan


Idag är en sån där speciell dag då många unga tar ett nytt kliv mot vuxenlivet... Min dotter gick ut nian och grundskolan är nu ett minne blott. Nu väntar nya studiemål mot hösten!


Föräldrarna var inbjudna till dimissionen. Programmet var så fint och festligt. Talen som hölls gick rakt genom hjärtat. Det var en väldigt stolt och rörd mor som satt där i publiken. Det kunde inte ha avslutats på ett bättre sätt; fint avgångsbetyg och stipendium för goda kunskaper och insatser!Niorna höll till sist ett alldeles eget shownummer. Och sen fick alla klämma i med Den blomstertid nu kommer och ta farväl av varandra. En del återser varandra i nya skolor medan andra söker sig ut i världen...


Efter dimissionen åkte familjen på lunch till restaurang. Vädret har hela dagen varit fint även om några hotfulla regnmoln visade sig på eftermiddagen.
Ha det så bra!

4 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Lite ledsamt är det nog med skolavslutningar då man tänker att alla kommer man inte att se mera .Glädjen med skolavslutning är att det är en början på någonting nytt ,kram Nette

Gugi sa...

Så sant,Nette!

Bittan sa...

Vilken fest :-) Skolavslutningar är alltid nåt visst .
Ha en fortsatt fin helg . Kram B

nattugglan sa...

Så fin dottern va!! Hälsa henne det..Linnéa , vårt barnbarn hon gick ut 7,an så fort det går..O killarna är i lågstadiet ännu.Visst är det nått skillt med att gå ut "högis" o spännande att börja i en annan skola.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...