onsdag 24 juni 2015

Mellan himmel och jord

Ödehus i min hemby

Midsommarhelgen bjöd på så mycket alltifrån strålande solsken, magiska regnbågar, dramatiska himlar och rafflande solnedgångar både till lands och till havs! En tidpunkt när allt genomskiras av den mest påtagliga grönska och sommarblommorna kantar vägrenar och trädgårdar... Andlöst vackert!


Idag har regnet vräkt ned från morgon till kväll och dagen har varit lika mörk som på hösten. Halva veckan har redan gått, ser framemot helgen då det blir kalasdags! I själva byn händer det också saker och ting... 80 000 personer väntas hit över helgen på stormöte. Det har byggts upp en tillfällig stad på åkerfälten!

4 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Vackra bilder .Tror nog dom har det vått om fötterna där på fälten idag ,kram Nette

Lyckoslanten sa...

Men så häftigt du fångade ödehuset med regnbågen! Otroligt vackra skyar också.
Hoppas nu bara att underlaget håller för alla de tusentals som håller till på åkerfälten!
En annorlunda upplevelse för er kan jag tro! ♥︎

nattugglan sa...

oj så finhimmel o stugan där som står öde!´Ja du hur det skall nu bli för de som har "tältmöte", vått om fötterna kan jag tro.Här regna det oxå nästan hela dagen...inte från morronen men sen kom regnet o det höll på tills kl 7 imorse..nu har vi översvämning lite var stans.ha de bra

Vform sa...

Fantastiska bilder du fångat!
Inte alla dagar man får en regnbåge att posera bredvid ett öde hus ;)
På tal om mötet på fälten ... mötte minst tvåhundra husvagnar mellan vasa och bennäs i går ... säkert alla på väg till samma ställe!
Ha en fin fortsättning på "sommarn" ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...