tisdag 16 juni 2015

Showtime och underhållning


Kvällsshowerna på hotellet var förstklassiga och de var en njutning att ta del av... Dansuppvisningar från alla världens hörn, magdans, sång, musik, akrobater och roliga tävlingar för publiken. En kväll blev det skumbadsparty till barnens förtjusning. En kanon sprutade ut skum över hela dansgolvet... och vips var det massor av snögubbar överallt!  
Det var meningen att vi skulle ha åkt på en dagsutflykt och sett oss omkring i Turkiet men magsjukan satte stopp för de planerna. Vi hade anlänt tidigt på morgonen till Alanya då det ännu var mörkt. När vi skulle resa hem var det desto roligare att sitta i bussen de där två timmarna det tog att resa från hotellet till flygplatsen i Antalya. Jag fotade en hel del av det turkiska landskapet genom bussfönstret...Roligt att resa runt i världen men ändå så skönt att komma hem till sitt alldeles egna bo! På en vecka hann det hända en hel del i trädgården, körsbärsträden blommade för fullt och allt hade vuxit med minst 10-15 cm... Konstigt att man ser allt med nya ögon när man har varit borta en tid?!

Kram på er!

2 kommentarer:

nattugglan sa...

ja fy för att det är så kallt.. det blåser ju hela tiden! Skulle va kul att åka bort o se nått annat, men här är det kor varje dag o nu är AIV säsongen igång..så det blir inte mycket av nå resa. Mycket fint har ni nu sett.. ha en bra midsommar.

Lyckoslanten sa...

Härlig bilder! I somras när vi var i Manavgat gjorde vi en dagsutflykt till Alanya. Showerna brukar vara förstklassiga som du beskriver. Glad midsommar! ♥︎

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...