torsdag 30 juli 2015

En tur söderut


Häromdagen tog vi lunch på ett unikt ställe i vårt landskap, Linds kök. En restaurang ute på landet i ett växthus. Mysigt med alla exotiska träd och dignande frukter vid matborden! Jag och min familj, mamma, moster och morbror med fru njöt av den goda buffematen och omgivningen till max! Jag var nästan den enda som hade varit här tidigare förutom min moster... Två gånger har jag besökt restaurangen, en gång på skolningstillfälle och den andra gången på julfest med en vinande snöstorm som härjade utomhus.







En specialitet är vitlöksmarinerade jordgubbar... Ovanligt men gott! Det går ju inte att ta miste på att man befinner sig mitt i tomatriket när man besöker den här restaurangen... Växthus på växthus kantar vägen. Efterrätten var gjord på gurka, gurkpannacotta. Vackert grön till färgen!  



Restaurangen är faktiskt nämnd i Lonely Planets lista över ställen värda ett besök! Alltså en riktig pärla! Idag har vi också varit ute på vägarna men åt ett helt annat håll, nämligen shoppingparadiset i Tuuri. Det finns ingen möjlighet att ta sig igenom hela butiken på några timmar så stor har den blivit!

Må så gott!

1 kommentar:

Mina fotostunder sa...

Så mycket du hunnit med ... björnar, marknader, shopping och mat på ett fantastiskt ställe som även jag gillar!
Ha en fortsatt fin sommar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...