måndag 22 februari 2010

Bokrea
Idag startade en efterlängtad bokrea, nämligen Bokias rea med massor av svenska böcker. Jag tog mig en supersnabb runda via bokhandeln, medan min man satt och väntade i bilen. Det betyder att jag inte kunde kolla in alla böcker i lugn och ro så som jag skulle ha velat (suck).


Men två böcker följde med mig hem i alla fall. Det var ett tusen-sidigt uppslagsverk om alla slags blommor och träd. Den andra boken var en konditoribok av Monika Ahlberg med jättefina bilder och recept från Marstrand i bohusländska skärgården. Gillar verkligen att bläddra i den och drömma mig bort över en" kaffekopp med dopp".Jag har även gjort en prenumeration på min favorittidning nr 1: LANTLIV, så nu väntar jag med spänning på första numret när den dimper ned i postlådan. Längtar sååå mycket!2 kommentarer:

alegni sa...

förr väntade jag på bokrean som på julgubben, men numera köper jag inte så mycket i bokväg längre. det är fullt i bokskåpen och nätet är fullt med information :)
jag förstår att du längtar efter tidningen!

Livet på Vestergård sa...

Ser gott ut med bakverken. Lantliv är en favorittidning som jag ofta köper så en prenumeration vore kanske inte så dumt.
Ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...