onsdag 13 april 2011

Adjöss Vinterland!


Vintern och snön är snart ett minne blott! Visst är det charmigt med vinter också men just nu längtar jag otroooligt mycket efter vår och sommar!!!


Bilderna är tagna vid solnedgången över isen... Inte särskilt länge sedan vi promenerade där och nu har det förvandlats till sörja.



Snart väntar bråda tider i trädgården. Allt gammalt som ska räfsas bort, beskäras och pysslas om... Undrar just vad som har dött bort denna stränga vinter? Tur i varje fall att snötäcket var så rikligt hela vintern. Det skyddade säkert det mesta av ömtåligaste slag?

Om drygt en vecka firas påsk och om ytterligare en vecka till blir det majfest ;O) Otroligt! Vart rinner tiden iväg? 

Välkommen vår!

8 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Javisst går tiden fort kom på ikväll att göra påskpynt fast det borde jag gjort för flera veckor sedan,fina vinterbilder,kramis Nette

lyckobo sa...

Stämningsfulla vinterbilder, men saknar inte alls den rena snön, nu ska vi ha gyttja vetja :)
Visst går tiden fort, snart får jag börja med allergimedicinerna,vårens nästan enda plåga..

Så Vitt Jag Vet sa...

Verkligen stämningfulla vinterbilder !
Kraam
Sanne

Lyckoslanten sa...

Väldigt vackra bilder! Har ju varit litet trött på vinterbilder och snö, men dina ger ett värdigt avslut för säsongen! ♥

alegni sa...

fina bilder, gugi, men nu vill jag inte se snöbilder längre... ;)
kram

StrandviksVillan sa...

Håller med Ingela ;) Det räcker med snö för i år, även om det är otroligt stämningsfulla bilder du visar.

Ja, det blir spännande för mig också med trädgården i vår, den första med gräsmatta och buskar för oss, samt en hel del blomsterlökar som jag grävde ned i höstas. Längtar!!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hoppas all snö tinar snart hos dig nu, det är så skönt när värmen kommer. Trots iskalla dagar under vintern ser det ut som det mesta överlevt, rosorna vet jag inte än.
Kramar
AnnaMaria

Änglarum sa...

Med glädje säger jag adjö till vintern! även om dina bilder är underbara... Just nu spritter våren ett steg närmre för varje dag. Önskar dig en trevlig helg! kramiz Jessica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...