fredag 13 januari 2012

Dansa julen ut på tjugondag Knut?


Hälsning till dig! Här stormar det och yr snö i allra högsta grad... Det blir en riktig innekväll och det känns extra skönt att inte behöva ge sig ut i det här yrvädret måste jag säga!Julen ska dansas ut... Tjolahopp! Julpynten har jag redan tidigare plockat undan men granen står kvar i sin vrå, fortfarande grön och med sina barr kvar ;O) Tycker att det är lite synd faktiskt att behöva slänga ut ett sådant praktexemplar!

Kanske det ändå är dags att glädjas åt andra saker... som t ex den här skålen dit taklöken hamnade häromdagen. Ni vet de där soppskålarna med lejonhuvuden på var sin sida om skålen? De finns i en vacker grå variant nu också... så för en liten slant följde en med hem sist jag var in på varuhuset.

Kram

5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Ja det är ganska skönt att få avsluta julen nu. Vår gran hade börjat få nya skott så det var lite synd att kasta ut den.
Ha en fin helg!

Bea sa...

Hej!
Ja, vilket väder vi har! Men det var fantastiskt vackert igår kväll när jag kom hem från jobbet med alla snötyngda granar och juleljusen som glittrade längs vägen, lite sent kan tyckas med den fina julkortsidyllen.
Julen har dock städats undan för i år och det är bara trevligt med lite annat i krukorna än julblommorna såhär dags.
Vackert med taklöken!
Trevlig helg! /Bea

Nette Cecilia sa...

Här är julen kvar till imorgon ,ingen hinner med någonting här nu ,svenskarna for inatt ,hu vad dom ska gunga på Ålandshav .Nu när jag kom in på din blogg kom jag direkt till kommentarerna ,med dom små bokstäverna ,tror dom vi är ungdomar alla som bloggar eller ,kram nette

STENLYCKA sa...

Ja här har julen också danas ut denna veckan.
Här har vi ingen snö men blåsabortväder så det är tur att det inte snöar också.
Önskar dig en fin helg!
Kram Raina

Lyckoslanten sa...

Julgranen står kvar här eftersom ingen har haft tid att ta ut den,
men man får ju inte böter om det går någon dag över eller så.

Nu har jag läst in mig och sett dina vackra speglar och andra fina bilder.
Ha en riktigt skön helg! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...