lördag 7 januari 2012

Svårt beslut?


Det blev en riktigt skön slappardag igår... Njuter ännu av jul hemma fast ändå inte...  känns inte som före jul längre. Det börjar bli dags att städa undan för denna gång!

Våra "granar" växer så att det knakar varje år ;O) Så nästa gång är det återigen snäppet värre att  få ljusen dit satta. Tur att det finns stegar och en klättringsvillig man i huset!

Julljusen som har spridit så mycket värme och ljus är svårast att plocka bort tycker jag. I den ännu mörka kvällen (och ibland dagen också) lyser de upp... Dörrkransen gjordes av en granriskrans med en ljusslinga som jag satte dit. 


Skön helg till Dig som kikar in!
 Kram

10 kommentarer:

Ann-Mari sa...

Stämningsfulla bilder. Vi städade bort julen, men jag sa att alla julljus och stjärnor får stanna ännu...det har varit en så mörk förvinte, att jag inte kan tänka mig att städa undan de mysiga ljusen :)
Önskar dig en fin helg!
Ann-Mari

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fina bilder, och en jättevacker utegran. Idag åker julen ut här också, känns som det är dags.
Ha en skön helg
Kramar
AnnaMaria

Så Vitt Jag Vet sa...

Julljusen vill jag nog ha kvar tills dagarna blir ljusa. Så vackert du har det ute med ljus... Vi har nu i natt fått snö så hela världen är så vackert vit.. Känns mycket ljusare...
Kraam
Sanne

Louise sa...

vackert med alla ljus...hos oss är julen kvar ännu ;)

Lycka är ~ Onnea on sa...

tänker hålla ljusen kvar ett tag ute ännu, just för att ha det lilla mysiga ljuset i mörkret.
~Marita~

STENLYCKA sa...

Stor kram till dig, ha en fin kväll!
Allt det bästa till dig!
Raina

Nette Cecilia sa...

Här har ingen tid att städa undan julen ännu ,imorgon ska vi ut ó äta med en blivande 80 åring.sen ska det göras klart för inflytten för svärföräldrarna o vi har övernattande gäster hela veckan puh .... kram Nette

Livet på Vestergård sa...

Jag har plockat bort mycket av julens pynt, men ljusstakar, stjärnor och julgran har vi kvar bara för att de lyser upp så vackert.
Roligt ändå att vi får njuta av solen mer och mer!

Unknown sa...

Så fina bilder. Jag har oxå plockat bort julen men behållt utomhusbelysningen, den får lysa upp i vintermörkret ett par veckor till.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Lyckoslanten sa...

Nästan allt som lyser och som inte är allt för juligt får vara kvar länge. Vilka vackra träd ni har. Här fick mannen klippa ner några i höstas.
Ha en skön dag! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...