fredag 27 januari 2012

T.G.I.FSkönt med fredag! Jag känner mig trött efter denna intensiva vecka så det blir nog en tidig godnattstund ikväll... Jag hade laddat upp för en pysselstund med lite akvarellmålning men orken kommer att tryta har jag på känn ;O)

Idag slutade jag jobbet extra tidigt. Medan jag väntade ett par timmar på att min man skulle sluta sitt jobb tog jag en långpromenad längs med stranden i det vackra vädret och kameran hängde med... men de bilderna får ni se en annan gång! Pssst... och vet ni vad? Solen värmde skönt ryggen idag! Jippiie, säger jag bara... vi går mot vår!!!

Ännu hinner ni delta i utlottningen som finns HÄR... dragningen sker på söndag!

KRAM

6 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Jag glömde skriva i mitt inlägg att den där dagen var dagen - 25 grader ute ,,så härliga bilder du har idag ,hur ska det inte bli i morgon ,kram Nette

Bea sa...

Härligt med promenad efter dagens slut!
Akvarellmålning låter trevligt, hoppas du får chansen att ägna dig åt den hobbyn i helgen.
Trevligt veckoslut! /Bea

Sanna - My Blueberry House sa...

Godafton!

Så skönt att du kunde sluta tidigare efter en hektisk vecka. Hoppas du känner dig utvilad till morgondagen och att solen fortfarande skiner då :)

Ha en fin helg!
Kram Sanna

Lyckoslanten sa...

Låter härligt med solvärme på ryggen! Här blev det ovanligt tidig tupplur i soffan i går kväll! ;o)
Ha en skön helg! ♥

Maria sa...

Men men vad hittade jag här då. En jättefin blogg. Hit kommer jag fler gånger helt klart. La mig som följare också. Otroligt fina bilder. Hittade dig via My Blueberry House. Önskar dig en fin helg. Kram från Marias Hörna - Njut av Livet ♥

alegni sa...

Ingen fara fast du inte hinner eller orkar med akvarellmålningen, du skapar ju så fina bilder med kameran i stället!
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...