tisdag 16 oktober 2012

Drömmen om jul

Känns som om det blir bara tidigare och tidigare för varje år som går att julen kommer fram i butikerna... Dagens pics kommer från mässan som jag besökte i helgen i Åbo. En ny heminredningsbutik, LivingDeauville öppnar snart sina dörrar i Nådendal. Många härliga julsaker fanns med där på mässan!

Sedan  kunde jag inte annat än glädjas åt montern med Tyyneläs handgjorda tomtar,som är så vackra och nostalgiska. Lite julkänsla fick man allt!

Ha det bra alla som tittar förbi!

5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Förstår att du julkänsla bland allt det vackra!

Nette Cecilia sa...

Så fina saker du såg .funderar på att fara på mässan till Tammerfors om en månad ,sedan är det lite planer på Stockholm i februari .Alltid stimulerande att besöka mässor ,kram Nette

nattugglan sa...

Men oj redan jul!! Jag tycker de börjar nästan för fort..men visst är det kul att se alla vackra saker. Tomtarna va jättefina!!!

StrandviksVillan sa...

Fina saker där!
På mitt jobb har vi redan flera veckor plockat med julsaker... och jag har inte fått ett uns av julkänsla faktiskt. Tror ändå den kommer smygande så fort alla löv har fallit av träden och det blir gråare ute ;)

Hoppas du har det bra!

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Men åh! Blir ju alldeles salig! Vill ha.. vill ha.. måste göra... haha! Är inte förvånad om du kom hem med huvet sprängfyllt av idéer efter all denna inspiration och alla vackra ting.

Kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...