torsdag 25 oktober 2012

I ljusets sken

Ljuslyktor Pentik
Mina inlägg duggar allt annat än tätt... kom nästan inte alls ihåg koden för inloggningen nyss.. huh! Det här måste rådas bot på, eller hur? Ikväll har jag en lugn stund i ljusets sken och sitter och myser med en nyinskaffad julbok från Jeanne dArc Living ¨En touch av Frankrike¨. Jag var in på bokhandeln igår och köpte senaste magasinet och den här boken. Magasinen har jag samlat på i några år så högen börjar bli rätt stor vid det här laget... Gillar verkligen stilen och bilderna är helt underbara! Fina tips, recept och allt möjligt annat av intresse... 


På spiskransen har det kommit upp ett ord, DREAM. Det köpte jag på loppis här tidigare för ett par veckor sedan. Såg ni annars skymten av den stickade, nya och ovala duken i vitt på soffbordet? Den är också ett loppisfynd för en femma! Gillar min nya pärla!


Kram till er alla!

5 kommentarer:

Louise sa...

Ja du får gärna skriva linlägg ofta - vi läser nog :) och så kommer du ju ihåg inloggningen ;) Boken ser fin ut. En bok man kan ha framme också utan att läsa i den...bara för att den är vacker

Nette Cecilia sa...

Härliga bilder ,jag undrade just ikväll vart du försvunnit ,snöyra har det varit här också idag ,kram Nette

lyckobo sa...

En bloggpaus brukar sitta fint mellan varven, och vi försvinner ju ingenstans!
Så mysigt att få bläddra i vackra magasinet i ljusets sken!
Fina loppisfynd! Igen!

Ha det bra!

nattugglan sa...

Jag har oxå hållit opp en några dagar bara..men det händer ju inte så mycket nu heller..Ikväll har det snöat ganska mycket här..men vi har bara +0,4...Så mycket fint du hittar jämnt,, på loppis..Duken liknar den farmor stickade åt vår äldsta dotter..men hon har inte sållt den..finns i gott förvar på vinden;-))Tidningen /boken ser fin ut..säkert mycket att läsa i/bläddra i den!ha de gott.

Käranån sa...

Har själv funderat på en längre bloggpaus, får se vad det blir av det. Jag var in till bokhandeln idag och bläddrade i samma bok, men den blev kvar där, fast den är jättefin!
Fina bilder du visar ur den. Ha en skön helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...