torsdag 18 oktober 2012

Fångat på mässan


På mässan fanns det en hel del ögongodis... bl a bordsdukningar gjorda av den berömda designern Jukka Rintala, som vi sprang på ett flertal gånger under dagen ;O) Modevisningens höjdpunkt var avslutningen med hans gudomliga kreationer ;O) Vi fick njuta av vackra blomsterarrangemang och inredningstips.

Här är ännu en av Jukkas dukning i röda toner. Tygerna är designade av honom och numera finns det många olika produkter som servetter, smycken och keramik att köpa... 

Fredag väntar runt hörnet.. Jippiie!

Kram  

6 kommentarer:

lyckobo sa...

Så roligt att du delade med dig av mässan, tack! Kul att få strosa omkring och bara njuta av allt det vackra, och samla inspiration :)

Ha det bra!

Nette Cecilia sa...

Tack för lite ögongodis .JR himself har jag träffat på många gånger ,haft förmånen att se hans kreationer på modemässorna ,gillar hans stil på kläderna dom är riktigt jag i stilen ,han får också fram kvinnligheten i modellerna .Tyger o annat designar han ju för företaget Lennol som jag brukar beställa varor från.Kram nette

Lyckoslanten sa...

Det är en rikedom att få ta del av det du delar med dig av i din blogg. Du fångar det absolut vackra! ♥

Sanna - My Blueberry House sa...

Designern är okänd för mig men, oj så snyggt! Gillar de fina blomarrangemangen också. De gröna växterna som hänger på väggen var snyggt.

Ha en skön fredag!
Kram Sanna

Käranån sa...

Vackra bilder från mässan! Mycket inspiration att samla på sig! Ha en skön helg!

Thanh Le sa...

Beautiful colors
I like this style

--------------------------------
welcome to my blog
http://www.homedesign9.com/
Interior Decorating, Home Design, Room Ideas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...