onsdag 31 oktober 2012

Happy Halloween!

En söndagmorgon för någon vecka sedan åkte jag med ett glatt gäng fotografer djupt in i finnskogarna till en nationalpark som heter Helvetessjön i Virdois (i närheten av Tammerfors). Under flera timmar strövade vi omkring där i trollskogen och fotade det mesta. En god portion frisk luft och trötta axlar fick man av den tunga packningen på ryggen...Vacker natur med porlande bäckar och forsar... Den här bilden gillar jag extra mycket... ser ni madonnan som håller ett stort hjärta framträda i forsen?


Utsikten uppe från klippan var hänförande vacker, som hämtat ur en Kalevalasaga... Vi hade med lunchboxar som vi åt i en stuga nere vid sjön. Tyvärr duggade regnet i princip hela dagen...  Det här var en riktig trollskog kan jag lova och många troll och andra väsen fann jag på mina foton när jag väl var hemma.. Och tur var väl det... att de var osynliga för ögat just där ;O)


Nyss var det tre filurer som knackade på dörren... Ingen går säker en kväll som denna (!) så se upp med busfröna!

6 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Det där är ett härligt ställe jag har sett många som varit dit och fotograferat ,Så fina bilder trots regnet ,såg nog madonnan med hjärtat ,kram (inget bus här ) Nette

Ann-Mari sa...

Vilka magiska bilder du tagit...och jag ser madonnan. Fint!
Kram
Ann-Mari

Sanna - My Blueberry House sa...

Happy Halloween!

Trollskt och magiskt i dina bilder. Jättevackert! Du har väl laddat med godis ikväll? ;)

Kram Sanna

nattugglan sa...

Så fina bilder.. verkligen magiskt..Den sista(inte halloween) va häftig med sina rötter,,o spöket,, hohoooo..Här är det nog inget bus heller..ha en bra helg.

Gröna Anemone sa...

Så vackra bilder! Du har verkligen blicken för det här. Jag hade också tänkt fara på en fotoresa till samma ställe för någon vecka sedan (undrar om det var samma resa), men jag avstod i sista stund. Ha en fin helg!

lyckobo sa...

Magiska bilder!!!! ...och jaaa, jag såg madonnan med hjärtat, häftigt!

Skön helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...