fredag 17 maj 2013

Soliga dagar

ska man njuta av, eller hur? Vi tog med oss hem det soliga och varma vädret från Sveriges soligaste landskap, Öland. Gissa om jag har längtat ut till havet och stranden idag? Med temperaturer på långt över 20 strecket och ljumma vindar har naturen formligen exploderat... träden har fått sin skira gröna färg och blommorna i rabatten växer så det knakar ;O) Kläderna byttes hastigt ut till en betydligt lättare variant när jag väl kom hem efter jobbet. Barfotaspring är väl skönt?
Nära vårt boende på Öland fanns ett naturområde bredvid kusten som var fågel- och djurrikt. Vi promenerade första kvällen längs med stranden tills mörkret lade sig. Helt underbara solnedgångar fick vi ta del av varje kväll!Ölandsbron hade vi stenhård koll på... ;O)Det är nåt speciellt med gamla skogar tycker jag... knotiga stammar och grenar. Rötter som är förvridna och bildar häftiga mönster. Och så pricken över i... ett hav med vitsippor! 


Ha en fin helg! Ni tittar väl på finalen från Malmö imorgon? Spännande... spännande... vem blir årets vinnare?

Kraaaam

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Underbara bilder ha en skön helg ,Nette

HWIT BLOGG sa...

Åh vilka bilder! Känner igen Haga Park...Beijers Hamn...härligt!
Vilken fin ö jag bor på!

Kram,
Titti

STENLYCKA sa...

Hello där!
Härligt, underbart nu har den även kommit till oss, den vi längtat efter så, försommaren. I går var det en helt underbar dag och jag njöt av att få pyssla i min trädgård och sitta ute i trädgårdssoffan på kvällen utan att frysa.
Underbara somriga bilder från dig!
Ha nu en fin söndag, tyvärr har solen gömt sig bakom en massa moln idag men vi får se om solen eller molnen vinner dragkampen!
Allt gott till dig!
Kram Raina

alegni sa...

Jättefina bilder!
Kram

Lyckoslanten sa...

Härliga bilder! Vi är verkligen värda den här värmen!
Och vinnarmelodin snurrar i mitt huvud. Ha en bra vecka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...