lördag 11 maj 2013

Vårhälsningar

från ett soligt och vackert Öland! Valborg sjöngs denna gång in på väg till Sveriges minsta och soligaste landskap när jag och min man reste med ett glatt gäng fotoentusiaster till vårsköna Öland... Mitt livs första fotoresa ;O)  Vilken tur vi hade med vädret också, bara sol från klarblå himmel! Jag blev verkligen glatt överraskad hur vackert det var där med alla vårblommor som blommade i skogarna och dikesrenarna.

Ölandsbron.. den var ju lååång att köra över... Efter turen från Stockholm kändes det bra i benen att äntligen komma fram till slutdestinationen för dagen, vårt boende i Mörbylånga ett stenkast från havet.
När gänget hade fått sina rum och stuvat in grejorna bar det iväg till första maj-lunch. Vi var vrålhungriga efter resan och det var rena delikatessen vi serverades, lammlägg, som smälte i munnen. Jag har aldrig ätit så gott lammkött tidigare!
Efter maten tillbringade vi en god stund i den varma och soliga trädgården. Vi fotade blommorna som växte i gräsmattan, kollade in alla roliga detaljer som vi kunde finna och drack kaffe med fika.


Det blev en hel del foton knäppta. Väl hemma kunde de räknas i flera tusental..och kvällarna går åt att gå igenom dem. Vi upplevde och såg så mycket...Hela ön korsades kors och tvärs på de tre dagar vi var där med början tidigt på morgnarna och avslut sent om kvällarna.

Ha en fin lördagskväll!

4 kommentarer:

HWIT BLOGG sa...

Det ser ut som du fick en hel del härliga bilder här från ön! Kul att se...

Ha det gott!
Titti

lyckobo sa...

En sån fin resa ni fick, vilken tur att solen sken!!! ...och jättefina foton! Kantänka mig att det är fullt jobb att gå genom allt ;)
Ha det så bra!

Nette Cecilia sa...

Vilken härlig resa ,kram Nette

Sanna - My Blueberry House sa...

Halloj!

Har ni varit på Öland vad kul! Låter jätteroligt med fotoresa. Hoppas vi får se fler bilder därifrån framöver :)

Ha en bra vecka!
Kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...