fredag 31 maj 2013

Sommar i kubik

Ja, det må jag säga... Nu har vi haft finaste sommarvädret hela sköna maj. Känns så där lite konstigt på ett vis... för våren uteblev på nåt sätt och sommaren tog överhand över en natt med temperaturer på närmare 30 grader denna vecka. Jag börjar min sommarsemester så här passligt också.. så det tackar jag för ;O) Kanske, kanske... kommer inläggen här på sidan att öka en aning iom ledigheten.. vem vet?
Blommorna i trädgården kommer och går med en sådan fart så nåt liknande har jag aldrig sett... Det ena och det andra blommar ut illa kvickt... nu är det syrenernas tur och doften sprids i den ljumma kvällen. Körsbärblommorna har redan gjort sitt så nu är det väl bara och vänta på en god skörd? 

Jag gjorde stora ögon igår då bondpionen blommade för fullt när jag kom hem från jobbet. Explosionen i trädgården är enorm i sommarvärmen... med denna fart är allt utblommat innan midsommarn! Imorgon är det skolavslutning och jag får väl passa på och gratta alla nybakade studenter och studeranden som får sin examen ♥

Ha en härlig dag!

5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Sommaren startade verkligen med en explosion i år! Hoppas att vi har något kvar som kan blomma längre in på sommaren också :)
Ha en skön semester!

Anonym sa...

Oj, så fina bilder! Ja, ni har verkligen haft sommarväder länge. Vi har inte varit lika lyckligt lottade här. Men plantor och frön börjar komma på kolonilotten. Potatisen har börjat blomma!!!! Kanske det blir färskpotatis till midsommar i år också?
Regn har det inte varit så mycket av så vi får hjälpa till med vattenslang och kanna. Ha en fortsatt skön sommar och semester! Faster B

HWIT BLOGG sa...

Härliga bilder!
Ha nu en fortsatt skön lördag...sköt om dig!
Kram,
Titti

STENLYCKA sa...

Underbart, vilka foton! Allt du tar i blir underbart!
Det är gott för själen att besöka dig!
Kram Raina

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Nämen ojojoj vad jag missat fina inlägg här! (igen!) Bilderna från Öland.. ååh så vackert! Kanske kanske kommer jag dit i sommar, vi får se. Jaha, så ni har fått så varmt! Då förstår jag att naturen exploderat. I år tycker jag det gått lite långsammare här omkring och man har faktiskt hunnit med att njuta av all blomsterprakt. Idag är det studentyra här i vår lilla stad. Mina barn får dock vänta till nästa vecka innan det blir skolavslutning. Men nu följer ju en långhelg då det är Sveriges nationaldag imorgon och lovdag på fredagen, så en liten försmak av sommarlovet får de ändå.

Hoppas du har kvar bloggen även om inte uppdateringarna blir så ofta. Du har sån talang för fotografering och visar så många vackra bilder här att man dånar av beundran. Skaffar du instagram så tjoa till!

Ha en skön semester och bra dag!

Kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...