fredag 8 oktober 2010

Alla goda ting äro tre


Hejsan! Jag tänkte visa min allra nyaste fågelbur. Det är min tredje i ordningen så nu kan jag kanske titulera mig för samlare av fågelburar...;O)

Den här hittade jag också på loppis. Jag gillar färgen jättemycket för den passar så fint in med allt det vita runt omkring och mina två andra fågelburar är ju vita i färgen.

Dessutom är den gjord av trä och väldigt mycket arbete bakom med små små spikar. Man kan se små märken efter blyerts för utmärkning av spikens plats i träet.

Fredag igen då...Jippiiee! Veckans bästa! Ha en mysig och fin dag idag! Ikväll drar ju Idol igång på allvar så då tänker jag åtminstone bänka mig framför TV:n. Det hör till sällsyntheterna sedan jag började blogga faktiskt...;O)


9 kommentarer:

C. Tvillingmamma sa...

Oxå löjligt fängslad av fågelburar,äger dock "bara en" :)

alegni sa...

wow, den där buren är jättefin! tänk att du gör sådana fynd på loppis. de få gånger jag besöker loppisarna här i stan, kommer jag tomhänt ut. jag saknar nog någon fyndargen i min genuppsättning, jag...
fin fredag!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Såna fina saker hittar aldrig jag på loppis, den är helt underbar. Jag har ju en liten samling burar också, men ingen så fin som den här. Ska bli jättekul och se Idol ikväll.
trevlig helg
Kramar
AnnaMaria

StrandviksVillan sa...

Passar helt perfekt! Kul att komma över en sån på loppis!

Här ska också tittas på Idol ikväll :)
Ha det bra!

Lyckoslanten sa...

Men vilket hantverk bakom den buren! Här blir det knappt någon tv heller, man får välja. Idol vill man ju förstås se på fredagar, så det ska jag sätta på inspelning i kväll.
Ha en riktigt skön kväll! ♥

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Så fin! Vilket hantverk. Du hittar mycket fint på dina loppisrundor :) Ja tv:n har fått stå tillbaka lite sen man började blogga! Man "ska bara" in och göra en eller två saker och plötsligt har det gått två-tre timmar...

Det var längesen jag tittade på Idol, det brukar bli Sopranos på senkvällen - om jag orkar hålla ögonen öppna vill säga! Brukar vara lite svårt vid den tiden.. haha.

Trevlig helg!
Kram Sanna

Käranån sa...

Vilken fin fågelbur du har hittat på loppis!! Ha en bra fredagkväll!

lyckobo sa...

Jättefin bur även utan pippi! Här sitter vi också bänkade framför teven med ett glas rött :)

Trevlig Idol-kväll!

En vacker vardag sa...

Vilken fin bur du har fyndat! Som du säger så passar den säkert jättefint in i en vit miljö. Själv äger jag "bara" en fågelbur (ännu!). Den hänger ute på balkongen, men man kunde ju ha flera...

Ha en skön helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...