tisdag 19 oktober 2010

Husets hjärta


Det var många i förra inlägget som gärna ville se mera av köket- husets hjärta. Jag kollade igenom mina bilder i arkivet och faktiskt det är ett område som det inte finns foton på! Undrar vad det beror på? Ok, jag har mina aningar... Det är ofta ganska rörigt i vårt kök. Här ska det ätas, läsas läxor, pysslas och kollas på köks-TV:n. Ett riktigt allrum med andra ord ;O)

Jag ska försöka ta några foton nästa helg då dagsljuset tillåter. Jag lovar!!! Till dess får ni hålla till godo med litet detaljfoton från köket.

Just nu slukar jobbet det mesta av min tid och det är redan så pass skymt och mörkt då man väl är hemma att det inte lönar sig ens att fota. På tal om mörker blev det helt becksvart igår kväll mitt under min bloggrunda.

Strömmen gick pga stormen och var borta en rejäl stund i två olika etapper. En konstig känsla att allt tystnar på en gång. Man fumlar runt i mörkret och ser absolut ingenting. Ute är det kolsvart, all gatubelysning är borta och någon enstaka bil lyser upp vägen utanför.

Ha en fin kväll!


9 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Så jättehärligt kök du har o kakelugnen så fint,ha det bra i höstmörkret,Nette

Lyckoslanten sa...

Vet du jag tror nog inte att du har råddigt i ditt kök. helt normal råddighet i så fall! Vackert det du visar!
Fotoboken kan göras mer eller mindre tjock. Jag brukar ha 60-90 foton.
Hoppas du har det bra om jag inte hinner kommentera flitigt under veckan! ♥

Livet på Vestergård sa...

Ditt kök ser så mysigt ut! Det är bara hemtrevligt om köket används som allrum :)
Det är verkligen mörkt ute nu och regnet gör väl att det är mörkare än vanligt.Destu mysigare att tända ljus eller elda i spisen :)

lyckobo sa...

Fina detaljbilder från köket, äger själv också glasburkarna från Pentik :) Snart blir de fyllda med pepparkakor och annat gott !

Ha det bra!

Louise sa...

Vilka fina detaljbilder! Ja vi väntar förstås på mera... :)

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Ska bli kul att se ditt kök! Snygga glasburkar du har. Kakelugnen är ju bara en sån mysfaktor. Visst inser man hur beroende man är när ingenting fungerar vid strömavbrott.. allt går ju på el numera och det är ju knappt man tänker på det.

Hihi ja du, det var hemskt vilket sting det var i pepparfrukterna. Det misstaget gör jag inte om ;)

Kram Sanna

alegni sa...

egentligen var det ju rätt onödigt att köpa skrivbord till ungarna när de var små, för alla läxor gjordes ändå vid köksbordet. i nuläget används skrivborden dock flitigt, för det är där ungdomarna har sina datorer, och dessa står ständigt på. fast jag kan ju inte klaga, det är lika för mig ;)
fina detaljbilder från köket. sådana där pentikburkar har jag också :)
kram

catarinah sa...

Kul, då väntar vi på fler foton. Under tiden ska jag lusläsa hela bloggen från början och titta på allt igen. Ha en fin höstdag!

StrandviksVillan sa...

Härlig kakelugn!
Ser fram emot köksbilderna, och ja - jag vet att det är svårt att fota köket eftersom det för det mesta inte är i representabelt skick ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...