torsdag 14 oktober 2010

Blommor i skål

Hejsvejs! Nu har jag plockat av blommorna på min hortensia och satt dem i den stora skålen på bordet som dekoration. Blomkrukan åker in för vinterförvaring i förrådet och får komma fram igen nästa vår när solen börjar värma igen...

Ser ni vilka ljuvliga höstfärger blommorna har? Allt från matt ljusgrön till djupaste plommonlila. När blommorna torkar mattas färgerna av med tiden.


Roligt att kunna njuta av blommorna länge ännu inomhus. Hoppas att ni har haft en fin dag! Jag förbereder inför helgens kalas så gott det går. Igår kväll bakade jag två kakor. Jag borde göra litet småbröd också. Sedan ska det städas och fejas... Det där vanliga ni vet...;O)

Ha det bäst!


10 kommentarer:

alegni sa...

otroligt fina bilder både i detta inlägg och i förra! du producerar inlägg i en sån fart att jag inte riktigt hinner med :)
ha det gott trots höstrusket. vi får bara hoppas att snön försvinner så fort den når marken. vi vill inte ha vinter än, visst inte?
kram

Bittan sa...

Härligt att kunna fortsätta njuta av hortensian inne:-) Hann inte kommentera förra inlägget så jag gör det här :
Hälsa mamma att hättorna var ljuvliga , det blir nog en copy på dem här på Skogssäter. Med dina närbilder funkar det ju bättre att virka av än att läsa mönster. Jag gör min egen variant ,hoppas det är ok.
Kram Bittan

Vform sa...

Hej!
Du har ju så härlig blomuppsättning också!
Och enkelt med "egna medel"!
Glasburkarna i förra inlägget blev supersnygga!

Först ett enkom plasthjärta med en låg kant och oasis däri! (Av farmor ;))
Ska snart skicka ett brev!
Önskar dej en fin helg!

Nette Cecilia sa...

Det är underbara blommor på gamla hortensior,hag har en krans som jag gjorde för något år sedan den är vacker ännu,Kram Nette

Lyckoslanten sa...

Du är verkligen en flitig och inspirerande bloggerska som det är roligt att följa. vacker skål som rymmer så vackra blomster! Hoppas att allt går bra med kalaset! ♥

Sanna - My Blueberry House sa...

Jättefina färger Gugi. Älskar hortensior! Din glasskål är väldigt fin den med. Låter som det kommer bli ett riktigt kak-kalas i helgen :)

Kram Sanna

Livet på Vestergård sa...

Vilken fin skål för hortensiorna!
Lycka till med kalasförberedelserna :)
Kram Kicki

StrandviksVillan sa...

Så vackert - och perfekt att kunna fortsätta njuta av blommorna i skålen!
Hoppas jag får några hortensiablommor på mina små buskar nästa år :)

Jag insåg att jag inte kommer hinna med alla förberedelser till helgens kalas, så jag beställde faktiskt en färdig tårta denna gång ;)

Ha det bra!

Cathrine sa...

Jag både älskar och inte älskar hösten. Jag älskar hösten pga alla de fina färger som blir. Just dina blommor tycker jag är jätte fina. det jag inte älskar med hösten är att det blir så mörkt och murrigt ute och man vet att vintern är på väg. Men man får mysa på inne istället och tända ljus.

catarinah sa...

Som vanligt helt otroligt vackert! Bara måste kika in på din blogg varje morron, du är beroendeframkallande! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...