måndag 7 november 2011

Tallrikshylla


Ett nyförvärv som jag är riktigt glad för har flyttat in i vardagsrummet.. Tallrikshylla nr 2 i en blekgrå nyans såg jag på en loppmarknad för några veckor sedan. Först tänkte jag njaaee... men följande dag var jag bara tvungen att åka dit igen och kolla om den fanns kvar! Och det var den till min stora lycka ;O) Storleken var ju helt perfekt för placering ovanpå skåpet.På samma loppis hittade jag en "antik ljusstake" från House Doctor också. Från början hade jag tänkt måla om den men väl hemma insåg jag att färgen är helt perfekt som den är ;O) Några extra axstrån tog jag bort med tång och den blev sååå mycket bättre! Det fattas några pärlor men det går ju enkelt att limma dit nya.


Tavlan som hängde här tidigare på väggen fick flytta till ett annat rum. I princip allt som är placerat i hyllan är diverse loppisfynd förutom Ikealampan, de vita porslinsrenarna och svanen av glas som är en gåva. Hyllan har två utdagbara lådor nedtill.


Kanske i något skede blir hyllan vit men just nu är jag inne i en väldigt grå period och  jag fastnar för gråa nyanser.. Soffmöblemanget längtar jag till att byta ut till grå färg! Det står nog nästa på tur ;O)

Kramisar

10 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Loppis specialisten ,så fint den passar ju perfekt hos dig,ser att du gillar metallkannor du också jag har en jag köpte på juthbacka o nu är en annan på väg från Sverige,kram Nette

Bea sa...

Verkligt fint med hyllan! Ibland behövs en kort betänketid för att det skall bli ett lyckat loppis fynd :)
Trevlig kväll! /Bea

Så Vitt Jag Vet sa...

Ett otroligt fynd.. Tur att den var kvar...Du gjorde nog tätt att köpa den...
Sen när du inte vill ha den mer hör av dej hitåt :)
Kraam
Sanne

Livet på Vestergård sa...

Vilken tur att den fanns kvar. Den passar ju perfekt där på ditt skåp!
Kram Kicki

alegni sa...

jag säger som de andra, vilken himla tur att hyllan fortfarande fanns kvar när du bestämt dig för den. den passar ju alldeles perfekt där på skåpet. och jag fortsätter att förundras över din förmåga att hitta så vackra saker på loppis!
kram

Lyckoslanten sa...

Ja vad säger man, som klippt och skuret!
Jag har i varje fall en likadan nallemugg på jobbet som den i förra inlägget.
Ha en fin vecka! ♥

Unknown sa...

det blev mycket fint med den där tallrikshyllan, skulle åxå ha lämnat den grå, det är ju jättesnyggt så!
susanne

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Tur att du ångrade dig och tur att den fanns kvar! Den är jättefin! Färgen är görsnygg. Du har då en himla "tur" som snubblar över såna fina grejer. Ljusstaken.. va?! verkligen??

Ha en fin dag!
Kram Sanna

Käranån sa...

Jättefin hylla! Färgen är helt perfekt, jag har börjat tycka om gråa nyanser också! Du är ett riktigt loppisproffs!!

lyckobo sa...

Vilken härlig tallrikshylla, färgen passar ju perfekt, så kanske du väntar lite med att måla.. Jag drömmer också om en ny soffa, Ikeas Ektorp med det lösa linneöverdraget från Bemz! Love it! Det är ju baaara pengarna som saknas :/
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...